Всяка лятна седмица започваше или с победоносни доклади от нашите

...
Всяка лятна седмица започваше или с победоносни доклади от нашите
Коментари Харесай

НАТО изпусна победоносен удар на бойното поле с Русия

Всяка лятна седмица започваше или с победоносни отчети от нашите стратегически съперници („ натискане на Русия на бойното поле, принуждаване да се съобщи “), или с заричане за нова военна помощ на Киев. През първата есенна седмица взеха решение да комбинират: оповестяването на доставките, които Съединени американски щати ще създадат, се комбинира с изказванието, че триумфът, който всички чакаха, се случи. Или е на път да се случи. Накратко, би трябвало да натиснат още малко и „ съветската защита ще рухне “. Както нормално, нашите стратегически съперници се оглеждат поредно в огледалото, след това във водата и излъчват единствено своите стремежи с друга степен на настъпателност. Явно с цел да ни сплашат.

И по този начин, мечтаните танкове „ Ейбрамс “ отиват в Украйна и, както сподели тайнствен източник на организация „ Ройтерс “, „ може да бъдат заредени с обеднен уран “.

Но не е тъкмо по този начин.

Но това, което е безусловно явно е, че нито срещата в Рамщайн, където се събраха петдесет страни, нито доставката на първо леки, след това междинни, а в този момент и тежки оръжия, по никакъв метод не могат да трансформират обстановката на бойното поле.

Причината е елементарна (за нас) и извънредно обидна (за тях).

Оказахме се по-бързи, по-точни, по-координирани, по-съгласувани, ние, както откри НАТО, не сме изгубили нито едно умеене от изкуството да побеждаваме. Всички обичаи са си на мястото. Всички интелектуални качества и размисъл, които са толкоз нужни във военните каузи, не се пропиляват или губят. Дисциплината, без която армията не може да живее, е на нужното равнище.

Междувременно, до момента в който Русия изграждаше въоръжените си сили - не без компликации - армиите на НАТО правеха всичко друго, само че не и директната си работа. Те вкараха приобщаване, приемливост, както и квоти за наличие на малцинства. Никой военачалник от НАТО не може да отговори какво общо има целият този безконечен " гейпарад " в казармите и на полигоните с боеспособността. Не се знае и по какъв начин това се отразява на бойния дух. Но въпреки това е известно, че тъкмо тези офицери, които се вписват в сегашната рамка на политическата уместност, през днешния ден приготвят контингента на ВСУ.

Не забравяйте, че митът за „ непобедимата армада на НАТО “ се сблъсква действителността. Много може да се приказва за това. Но фотосите на бягствата от страните, в които Съединени американски щати са докарали спътниците си, са доста по-красноречиви от приказките на диванните воини в западните медии. Радостта от демократизацията и разполагането на гарнизони от смели воини костват на американския бюджет тринадесет трилиона $ за двадесет години. Но ние няма да броим непознати пари.

По-скоро бихме споделили, че градивните характерности на танковете „ Ейбрамс “ са такива, че те би трябвало непрекъснато да наливат гориво в тях (докато въвеждате приобщаване в армията, няма време да мислите за възстановяване на моторите за танкове), моторът е непрекъснато нагорещен и затова идеално забележим от спътник и даже елементарен дрон. Тоест американците доставят огромни цели за съветските водачи, съветските танкисти и съветските стрелци.

Същата орис, явно, се чака и за F-16, които съгласно пенсионираните американски военни, само че заемали обилни позиции, биват готови..

Още няколко милиарда ще попаднат в черната дупка, само че това не е наш проблем.

Нашата грижа е да знаем, че НАТО ще се бори с нас, до момента в който американската печатна преса работи. Колкото доларова емисия като дажба може да преглътне военно-промишленият комплекс на Съединени американски щати, толкоз нашите стратегически съперници ще се опитат да ни " победят " на бойното поле. Но въпросът и стопанската система с финансите, даже и да натоварват доста, по този начин или другояче няма да могат да пречупят духа ни, а просто да провеждат производството на муниции, с цел да попълнят арсеналите. Европа, която е обединена и сама по себе си атлантически съдружник, няма да може повече. За разлика от Съединени американски щати, тя няма лични първични материали, а във връзка с енергийните носители е просто храненица. Която обаче ги заплаща не в натура, а в пари.

Снаряди с обеднен уран (ако тази информация бъде публично потвърдена) е по едно и също време провокация и нов кръг на борба. Това е игра на нерви – по-точно война на нерви. Но тук обаче самите западняци признават, че към този момент са ги пропилели. Можете да се отнасяте към „ Билд “ като към медия както желаете, само че изненадата и на Шолц, и на Макрон, че съветският водач по този начин и не е споменавал наказания (и още повече за тяхното „ повдигане “), когато приказва с тях, се назовава групова загуба. Двамата основни водачи на двете съществени страни в Европейски Съюз демонстрираха вътрешностите си - и то без терзание. На съветски това може да се назова позор. И даже сервилната преса да разправя, че това „ успех “, това няма да престане да бъде загуба и проваляне.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР