Всяка жена знае, че пълната грижа за кожата на лицето,

...
Всяка жена знае, че пълната грижа за кожата на лицето,
Коментари Харесай

Маска е незаменим хранителен елемент за кожата на лицето

Всяка жена знае, че цялостната грижа за кожата на лицето, без значение от нейния вид, не може да се показа без маска за лице. Лицевите маски, включително , имат доста функционалности: те спомагат за възстановяване на положението на кожата, почистват, подхранват, подмладяват, усилват еластичността, усъвършенстват тена и оказват помощ да се отървете от забележимите недостатъци. Процедурата за използване на маски може да се извърши както в профилиран козметичен салон, по този начин и вкъщи. За да може козметичният артикул да донесе стремежи резултат, е належащо вярно да го използван и да се придържаме към някои елементарни рекомендации - точно за тях ще приказваме в днешната публикация.
Как да нанесете маска върху лицето
Мнозина не мислят по какъв начин да ползват маска и да я вършат по свое убеждение. Всъщност резултатът от потреблението на продукта значително ще зависи от правилността на дейностите. Всяка представителница на чудесния пол има свои лични секрети за потребление на маски, само че има общи правила, които плануват такива стадии: 
·приготвяне на кожата. Останките от грим, нечистотия от лицето се отстраняват с почистващи артикули (помним, че те се избират, като се вземат поради типа на кожата). Маската се нанася върху леко мокра кожа. Лекият масаж ще бъде потребен и за кожата. Той ще помогне за отваряне на порите, тъй че всички съставни елементи на маската да обхванат надълбоко в дермата. За да извършите масаж, би трябвало да се движите с меки придвижвания на върховете на върха по масажните линии, потупвайки малко; 
 
·прилагане на маската. Деликатната зона към очите, както и устните и шията би трябвало да бъдат заобиколени. За вярното приложение би трябвало да вземете поради състава и последователността на маската. В някои случаи маската се ползва комфортно с ръце. След вземете комфортна поза и просто се насладете на процеса. Важно е да запомните, че последователността на маските е друга. Има козметични артикули, които текат и могат инцидентно да оцветят облекла. За глинените маски се предлага да легнете и да не се приказва по време на действието на маската, тъй че кожата да бъде изгладена;·премахване. След процедурата за премахване е належащо да се измие остатъците на маската с топла вода. След това нанесете крем или серум, с цел да “консолидирате резултата “ (това е значимо за другите типове кожа).


Ако употребявате нов вид маски за вас, не забравяйте да извършите тест за сензитивност: нанесете малко количество от продукта върху китката си и изчакайте няколко минути. Ако няма зачервяване, обрив, тогава такава маска е подобаваща за вас.
Колко постоянно можете да нанесете маска на лицето си
Козметолозите предлагат да употребявате маската 1-2 пъти седмично. Но във всеки случай редовността се дефинира самостоятелно, според от положението на кожата и типа на маската. 

Ако имате драскотини или рани на лицето си, по-добре е да се откажете от маски за известно време, защото кожата в това положение е сензитивна към всевъзможни съставни елементи. 

Платен материал
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР