Всяка жена си мисли, че нещата, които привличат мъжете са

...
Всяка жена си мисли, че нещата, които привличат мъжете са
Коментари Харесай

6 неща в жените, които много привличат мъжете

Всяка жена си мисли, че нещата, които притеглят мъжете са дълги крайници,големи устни, къса рокля и готино дупе, само че това не постоянно е по този начин.Случвало ли ви се е да се чудите за какво той харесва приятелката ви, а не вас? Всъщност нещата, които притеглят мъжете нямат нищо общо с тялото, устните или облеклото ви. Мъжете хлътват по качествата, които всяка една жена има.

1. Увереност - увереността е едно от най-важните качества у една жена. Ако се чувствате прекомерно дебела, слаба или грозна, това незабавно се изписва на лицето ви. Ако вие харесвате себе си, всеки мъж в близост ще ви забележи. Увереността е качеството, което демонстрира, че харесвате себе си такава, каквато сте. Ако не сте задоволително уверена, променете метода си на живот и направете всичко допустимо да се чувствате красива.
2. Стил - да, мъжете несъмнено виждат стила ви на обличане. Не си мислете обаче, че ще се загледат в новите ви обувки или чанта, само че сканират цялостната ви визия. Разголените облекла не постоянно са нещото, което притегля мъжете. Обличайте се една концепция по-семпло и елегантно и ви подсигуряваме, че това няма да остане неусетно от всеки един мъж към вас.
3. Страстна жена - влагайки повече страст във всичко в близост, ще бъдете доста по-привлекателна за всеки един мъж. Мъжете обичат буйните дами, които могат да вкарат страст във всяка една обстановка и миг. Опитайте се да не сте скучна, естествено, че няма по какъв начин да ви хареса, в случай че не се отпуснете пред него. Ако имате пристрастеност към личния си живот, другари, занимания, работа, несъмнено ще можете да вложите пристрастеност и в връзките си с мъжа, който харесвате.
4. Енергичност - постоянно изтощената жена, която няма мощ за нищо, несъмнено не би могла да притегли никого, изключително когато става въпрос за връзка. Покажете му, че водите забавен метод на живот и че сте подготвени за доста нови завършения, запознанства с нови хора и най-важното, подготвени сте за едно ново начало, изпълнено с хубави страсти и моменти.Никой не би харесал сива, отегчена и прехвалена личност.
5. Закачливост - бъдете закачлива и усмихната, това несъмнено се харесва на всеки един мъж. За да се влюби във вас, в началото би трябвало да сте му забавна, а с цел да е по този начин това би трябвало да сте закачлива и лъчезарна. Никой мъж не харесва нацупени дами, които непрекъснато мрънкат и все нещо не им доближава. Ако показвате нещо сходно пред мъжете, няма за какво да се чудите за какво не ви се получава. Опитайте се да бъдете себе си.
6. Спонтанност – дамата, която не се опасява да бъде спонтанна, е същински магнит за мъжете. Тя прави на драго сърце всичко и се отдава на драго сърце на всяка дребна полуда, която мине през главата и. Това изпълва животът и с неспокойствие и благополучие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР