Всяка жена ще потвърди, че поддържането на перфектна фигура не

...
Всяка жена ще потвърди, че поддържането на перфектна фигура не
Коментари Харесай

Алекс Петканова изящна като лебед - slava.bg

Всяка жена ще удостовери, че поддържането на съвършена фигура не е по никакъв начин елементарно начинание. Тънката талия изисква желязна воля и настойчиво неизменност, изключително в последно време, когато на цялото човечество му се постанова да стои затворено сред четирите стени на дома си... Да, изолацията, съпроводена от дълъг престой в жилището, доста лимитира нормалната дневна интензивност на хората, което води до качване на непотребни килограми. Ето за какво представителките на нежния пол поставят голям брой старания да не изгубят стройния си контур.

Дори в този момент - след разхлабването на ограниченията, предизвикването да запазят положителната си форма стои на дневен ред. Възпирайки покачването на цифрите на кантара, някои дами се подлагат на строги диети, да вземем за пример. А има и такива, като Алекс Богданска-Петканова, за която няма почивен ден от финес залата, където тренира интензивно под строгия взор на Сами Хоссни. Часовете, прекарани в спорт, са едно от нещата, на които тя дължи забележителното си телосложение, написа Dir.bg.

Вчера моделът качи в персоналната си Инстаграм страница изложба, съдържаща изображения, показващи дуото след следващите усилени извършения. На фрагментите половинката на репортера Даниел Петканов носи розов чеп, а двамата с някогашният участник от "Фермата " са завързали идентичните си черни тениски под гърдите, разкривайки коремните си мускули.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР