Всяка жена мечтае за съвършена, чиста и порцеланова на вид

...
Всяка жена мечтае за съвършена, чиста и порцеланова на вид
Коментари Харесай

Супер трик с натурални продукти: Прилагайте 5 нощи и всички тъмни петна и бръчки ще изчезнат напълно

Всяка жена мечтае за съвършена, чиста и порцеланова на тип кожа, само че, за жалост, това напълно не е толкоз елементарно постижимо. Много от нас страдат от акне или имат тъмни петна по лицето, а аргументите за това са доста: от погрешен режим на хранене, през прекалено много приложимост на цигари, неприятна козметика и не на последно място: мръсотията, която ни заобикаля. За да се оправим с всички тези проблеми, би трябвало да използван натурални средства, които в дълбочина да се оправят с казуса, а не просто да го замажат извън.
Затова е значимо преди всичко да променим навиците си – да се храним по-здравословно, да понижим (или напряко спрем) цигарите и алкохола, както и да използваме козметични средства с потвърден генезис.

А какъв по-доказан генезис от естествените дадености?
Днес ще ви споделим една чудесна натурална маска, която понижава забележимите белези и петна по кожата и даже редуцира появяването на бръчки. Вижте по какъв начин да си я забъркате вкъщи и по какъв начин да я прилагате.
Необходими артикули:
1 капсула витамин Е;
1 таблетка витамин С;
розова вода

Начин на подготвяне:
Натрошете хапчето витамин С, прибавете към него ампулата витамин Е и разбъркайте. Когато получите хомогенна примес, сложете 23 капки розова вода. Пак разбъркайте добре, до момента в който се получи еднородна гладка примес.
Нанесете я деликатно върху лицето с кръгови придвижвания, като избягвате зоните към очите и устата. Най-добре я слагайте вечер, преди да заспите, а заран почиствайте лицето единствено с тампонче, напоено с розова вода.
Нужни са единствено няколко нанасяния, с цел да се появят първите забележими резултати. Ще се изненадате обаче доста бързо какъв брой ефикасна е тази маска и по какъв начин е способна да направи кожата ви чиста и сияйна.

Много е значимо да не забравяте значимостта на здравословното хранене. Просто заменете нормалните шоколадови десертчета с пресни плодове и зеленчуци, а безалкохолните питиета – с вода в огромни количества. Ще се изненадате какъв брой по-добре ще се усеща тялото ви с този нов и природосъобразен режим на хранене.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР