Всяка жена мечтае за плосък корем като на модел от

...
Всяка жена мечтае за плосък корем като на модел от
Коментари Харесай

5 супер напитки с вода за плосък корем

Всяка жена мечтае за плосък стомах като на модел от списания. Основната загадка на професионалните модели е, че те в никакъв случай не излизат от вкъщи си без бутилка вода. Добре би било да си изградите този табиет и да започнете да консумирате вода, още преди да сте изпитали жадност.

С прибавянето на потребни съставни елементи към водата тя може да размени всяка детоксикираща напитка. Заложете на вярното хранене и упражненията, и резултатите няма да закъснеят.

Предлагаме ви няколко разновидността за приготвянето на детокс вода, която ще ви обезпечи чудесно здраве, добре работещ метаболизъм, сияйна кожа и плосък стомах. Ще се убедите в нейните свойства единствено няколко седмици откакто започнете да я приемате.

1. Вода с манго и лимон

Това са нужните съставки за нейното подготвяне:
1 литър вода (за предпочитане минерална); 100 гр манго (на кубчета) 2-3 резена лимон
Не забравяйте авансово да преварите водата. Най-добре е да приготвите детокс напитката за деня от предходната вечер. Лимонът подтиква метаболитните процеси и елиминирането на токсините от тялото, а мангото възстановява храносмилателните процеси.

2. Джинджифилова лимонена вода

Необходими съставки:
1 литър вода (чиста / минерална) 4-5 филийки обелен корен от джинджифил (количество по ваш вкус) 1 лимон
Джинджифиловата лимонена вода е най-популярната и налична алтернатива за детоксикация. В допълнение към обстоятелството, че тя оказва помощ за намаляване, тази напитка се употребява и за подсилване на имунната система.

Можете да добавите повече / по-малко лимон и джинджифил (в взаимозависимост от вашите предпочитания).

3. Вода с краставица и мента

Това са нужните артикули:
1 литър вода 1 огромна краставица листа от прясна мента (10 бр.)
Краставицата би трябвало да бъде обелена и нарязана на дребни филийки. Листата от мента е наложително да са пресни (количеството може да е по-голямо). Можете също да добавите от 1 до 2 филийки лимон.

Сокът от краставица оказва помощ за пречистването на организма от отрови и също така е доста потребен за кожата. Ментата ще ви помогне да поддържате прелестен мирис в устата си през целия ден.

4. Вода с плодове облепиха

Състав:
1 литър вода шепа плодове облепиха 1 шушулка ванилия 1 ч. л. мед (ако желаете да извършите напитката по-сладка)
Тази напитка може да се окаже много кисела, само че е елементарно да омекотите нейния усет, като добавите чаена лъжичка мед.

5. Вода с ягоди, лимон и босилек

Състав:
1 литър вода 10 пресни ягоди; сок от 1/2 лимон шепа босилек
За да извършите напитката по-наситена, по-добре е да нарежете ягодите на 2-4 дребни късчета.
Тя ще насити тялото ви с съществени витамини и микроелементи, както и ще окаже противовъзпалителен и антибактериален резултат организма ви и ще ви помогне да отслабнете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР