Всяка жена мечтае да срещне своя принц. Но, за съжаление,

...
Всяка жена мечтае да срещне своя принц. Но, за съжаление,
Коментари Харесай

Така започват приказките: Германски принц си взе за съпруга обикновено момиче и ...

Всяка жена мечтае да срещне своя принц. Но, за жалост, надалеч не всички съумяват да създадат това. И повода не е, че те са свършили. Просто множеството от тях оферират брак на потомците на средновековните семейства с кралска кръв.
Сега ще ти разкажем за един актуален принц и неговата женитба с момиче от Русия.

Преди няколко дни 33-годишният Ернст Август Хановерски мина под венчилото с 30-годишната чешка дизайнерка с съветски генезис Екатерина Малишева.

Церемонията на гражданското встъпване в брак се състоя на 7 юли в кметството на Хановер, а на идващия ден се състоя и луксозна венчавка в локалната църква Market Church.

Дизайнерката е израснала в Прага. Когато е била на 19 години, тя се е преместила да живее в Лондон, с цел да учи в локален лицей за мода. Там тя се срещнала с Хановерския принц, с който живяла цели 6 години. През 2017 година двойката решила да подписа брак.

Тържеството бе богато и помпозно. На церемонията участваха над 400 души.

До олтара невестата бе заведена от татко ѝ - Игор Малишев. Принцът пък бе съпроводен от майка си - Шантал Хохули, тъй като татко му не одобрил избора му и отказал да участва на сватбата.

Екатерина е притежател на стилната марка ЕКАТ, само че нейната сватбена рокля бе направена от приятелката ѝ от Ливан Сандра Мансур. Роклята е била направена напълно на ръка. Ушиването ѝ лишило 3.5 месеца.


След церемонията по бракосъчетанието младоженците седнали в карета, която ги закарала до тържествения банкет в замъка Херрхаузен. По-късно гостите ги очаквала вечеря в Мариенбургския палат.




Въпреки неналичието на благословия от страна на бащата, сватбата на принца бе посетена от представители на европейските монархии.


63-годишният Принц Ернст-Август V, откакто не благослови брака, отписал цялата благосъстоятелност на сина си и даже му лишил купата. Дори замъкът, в който се състоя сватбата, към този момент не принадлежи на младоженеца.

Конфликтът избухнал поради това, че избраницата на Ернст Хановерски няма благороден генезис и няма никакви трофеи.


Принцът обаче не се тормози от това. Любовта се оказва по-силна от волята на бащата. Така той избрал Екатерина, а не купата и наследството.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР