Всяка жена, която познава тялото си добре, е наясно кои

...
Всяка жена, която познава тялото си добре, е наясно кои
Коментари Харесай

Кои са тайните пречки за женския оргазъм?

Всяка жена, която познава тялото си добре, е наясно кои са главните фактори, които могат да попречват пътя и към цялостното наслаждение
Оказва се, че има и някои необикновени фактори, които могат да окажат въздействие върху женския оргазъм и понижават възможностите да достигнете до връхната точка. Учените са разкрили няколко забавни зависимости, които могат да окажат въздействие за това. Ако ги знаете и сте готова идващия път няма да има неприятни изненади.
Краката ви са студени – изследванията демонстрират, че 80% от дамите с топли крайници стигат до оргазъм. Обратното – малко под 50% от дамите със студени крайници изживяват висшото наслаждение. Причината за това се дължи освен на по-доброто кръвообращение, само че и на различен психически факт – чорапите хващат напрежението и ни оказват помощ да се отпуснем в леглото.
Носът ви е запушен – няма по какъв начин да се отпуснете изцяло, в случай че не се чувствате добре физически. Запушеният нос изиграва и още една роля – притъпява сетивата и чувствата в секса няма да са по този начин цялостни.
Забравила сте да посетите тоалетната – достигането до оргазъм е мъчно, когато мехурът е цялостен, стискате и се молите да не се напишкате.
Тиха сте – потвърдено е, звуците по време на секс усилват удоволствието и пристрастеността. Те разрешават на дамата да се отпусне и да преживее по-чести и дълги оргазми. А и са музика за ушите на колегата. Така че – отпуснете се.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР