Всяка жена има своите малки тайни и слабости. Да ги

...
Всяка жена има своите малки тайни и слабости. Да ги
Коментари Харесай

Малките мръсни тайни на Първите дами


Всяка жена има своите дребни секрети и недостатъци. Да ги прикриеш в много мъчно, изключително когато цялата нация или цвят следва всяка твоя стъпка.

Ние скоро открихме, че даже в животите на най-известните първи дами има неща, които би трябвало да останат скрити от обществото.

Джаки Кенеди, Съединени американски щати

В тези години, когато Кенеди е бил президент, пушенето е било на мода измежду дамите и то макар че обществото не го е одобрявало.

Затова пристрастеността на Джаки Кенеди към пушенето е била скрита. Дори фотографите, които работили с Белия дом не можели да вършат фотоси на първата дама с цигара в ръка.

Принцеса Даяна, Англия

До ден сегашен доста хора имат вяра, че принцеса Даяна, първата брачна половинка на Чарлс, Принц на Уелс, е била съвършена. Само дребен % от хората в действителност знаят, че тази прелестна жена е имала здравословен проблем.

Даяна е страдала от булимия, която оттогава насам е наричана „ тайната болест “ на принцесата или резултата на Даяна.

Мери Тод Линкълн, Съединени американски щати

Мери Тод Линкълн произлиза от богаташко семейство и не е знаела какво е да си безпаричен. Тя се е наслаждавала на това да реновира непрекъснато Белия дом и да купува първокласни мебели.

В резултат на това, тя не могла да управлява харчовете си и вероятно се замесила в величествен скандал, откакто похарчила пари предопределени за армията.

Имелда Маркос, Филипините

Имелда Маркос, вдовицата на десетия президент на Филипините, е още една от първите дами, известна с екстравагантните си разходи. Известна с прякора „ Желязната пеперуда “, тя била захласната с това да пазари откакто получила достъп до бюджета на страната.

Когато президент Маркос и брачната половинка му избягали от страната след боен прелом, над 1000 чифта дизайнерски обувки били открити в жилището на Имелда в президентския дом.

Нанси Рейгън, Съединени американски щати

Един от най-близките хора до президента Роналд Рейгън, била жена му Нанси. Те се сближили даже повече от преди след опита за нападение на президента през 1981 година Това, което едвам няколко индивида знаят е, че Нанси „ се съветвала с космоса “ преди да даде съвет на брачна половинка си. Първата дама обожавала астрологията и постоянно посещавала персонален астролог.

Хелън Тафт, Съединени американски щати

Хелън била брачна половинка на американския президент Уилям Хауърд Тафт. Нейното престояване в Белия дом съвпаднало със Сухия режим, който траял до 1933 година

Игнорирайки възбраната за консумация на алкохол, Хелън освен не спряла да пие, само че и тя самата провела и участвала на празненства, където се леели пунш и шампанско.

Карла Бруни, Франция

Карла Бруни е брачна половинка на 23-ия президент на Франция, Никола Саркози. Техният романс се развил ужасно бързо, а сватбата им била действителност скоро откакто се срещнали.

В следствие обаче Карла признала, че избира полигамията пред обичайния брак. Според нейните изявленията, тази първа дама обича се радва на любовта на повече от един почитател, а нейната обич към един човек трае не повече от 3 седмици.

Рейчъл Джаксън, Съединени американски щати

Рейчъл била брачна половинка на седмия президент на Съединени американски щати, Андрю Джаксън. Двойката се оженила през 1794 година Шокиращата истина пристигнала нескрито по време на президентските избори: оказало се, че Андрю не е единствено брачен партньор на Рейчъл. Въпреки, че се омъжила на Джаксън, тя не се била развела с първия си брачен партньор Луис Робъртс.

Бернадет Ширак, Франция

Бернадет Ширак, брачната половинка на някогашния президент на Франция, Жак Ширак, несъмнено заслужава купа за доста търпелива жена. Тя била доста повече от първа дама.

Тя направила всичко по силите си да прикрие аферите на брачна половинка си. Знаела съвършено за склонността му към полигамията и дълго се преструвала, че не се случва нищо. Но неотдавна всичко станало обществено притежание.

Кралица Рания ал-Абдула

Рания е брачната половинка на крал Абдула II на Йордания. Тя постоянно се държи обаятелно и съгласно статуса си.

Но тя има една уязвимост, която рядко се загатва в пресата: Тя обожава да носи златни обувки, инкрустирани със скъпоценни камъни. Една такава обувка тежи почти 2,5 кг, само че това явно не тормози кралицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР