Всяка изневяра е лъжа и като такава е непростима! Дали

...
Всяка изневяра е лъжа и като такава е непростима! Дали
Коментари Харесай

Койна Русева: Всяка изневяра е лъжа и като такава е непростима!

" Всяка невярност е неистина и като такава е непростима! Дали изневярата е в интернет или отвън него, няма значение. Виртуалното пространство е най-опасно за самотните хора, по тази причина ги поучавам да дойдат да гледат " Лъжата " в Созопол. " Така предложения феновете на хитовия си театър актрисата Койна Русева, която единствено топфотографите на " България Днес " щракнаха да се приготвя за присъединяване дружно с колежката си Милена Маркова-Маца и Стефан Иванов.

В фрагмента липсва Асен Блатечки, който също взе участие в постановката, само че той към този момент ги чака на морето. На 1 август компанията ще играе " Лъжата " от Флориан Зелер в Созопол. А преди този момент Койна и Маца разискаха на фреш и лимонада последните мерки за спектакъла. Русева бе в съвременна дълга риза и с маратонки крокс, а Маца - в риза и сако, много начумерена. " Хората мислят, че мога да бъда само смешна и занимателна. Самата истина е, че аз съм тотална диаметралност в живота ", споделя Милена за себе си, наблягайки, че известността не я е трансформирала. 44-годишната актриса е споделяла, че може да приказва с делфини, срещала се е с Роби Уилямс нескрито, а на сън се е целувала с него, само че в никакъв случай и за нищо на света не би дала прошка невярност. " В моя живот има двама мъже - това са Орлин, брачният партньор ми, и синът ми Орлин . Но не бих дала прошка лъжата, изключително когато е обвързвана с невярност ", безапелационна е Маца.

В центъра на действието на постановката, в която двете актриси вземат участие, са две фамилни двойки, които непрестанно си изневеряват. Те са от междинната класа и по собствен метод се борят с проблемите на междинната възраст, не оставяйки опция на фена да симпатизира на който и да било от тях. А вътре в него остават оплетени за следващ път всички човешки недостатъци, недостатъчности, осъществени и неосъществени стремежи, а също и смешно-тъжната процедура да се трансферира виновността върху другите, писа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР