Всяка хубава приказка си има своя край. Явно и по

...
Всяка хубава приказка си има своя край. Явно и по
Коментари Харесай

Категоричен фенски вот: 88% искат Венгер да се маха

Всяка хубава приказка си има своя край. Явно и по този метод стоят нещата с доверието на почитателите на Арсенал към дългогодишния управител на тима Арсен Венгер. Защото към този момент съвсем никой не го желае отпред на клуба.

Организираният концерн на последователите на "артилеристите ", който има и дребен % от акциите на клуба, разгласи резултатите от огромно проучване на фенските настройки по въпроса "Трябва ли да остане Арсен Венгер отпред и идващия сезон ". И резултатите са смущаващи за французина.

Цели 88% от ентусиастите желаят той да бъде уволнен през лятото. И още по-фрапиращото е, че единствено скромните 7% желаят 68-годишният управител да резервира поста си, до момента в който останалите нямат мнение по въпроса.

Тези резултати ще бъдат предоставени на изпълнителния шеф Иван Газидис и от тръста ще упорстват управлението да ги има поради. Венгер има контракт до 30 юни 2019 година, само че се чака в края на сезона да има диалог с боса Стан Крьонке и ориста му да бъде решена тогава.

"Това проучване измежду почитателите на Арсенал демонстрира единствено едно - те изрично желаят Венгер да се махне. Проведохме и диалози с респондентите, които демонстрираха голямо почитание към достиженията му досега, само че са на мнение, че повече не би трябвало да остава отпред за положителното на Арсенал ", показа представител на тръста пред "Ивнинг Стандард ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР