Всяка година Ученически общински съвет - Враца се събира на

...
Всяка година Ученически общински съвет - Враца се събира на
Коментари Харесай

Ученическият общински съвет във Враца проведе официално отчетно-изборно събрание

Всяка година Ученически общински съвет - Враца се събира на публична гала във връзка доклад на осъществената за последната една година работа от членовете и Управителния съвет на организацията и избор на ново управление, което ще поведе ръководството и организирането на работата на Ученическия съвет през идната отчетна година.
Официалното отчетно-изборно заседание се организира в Градската концертна зала при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. След регистрацията на членовете и събирането на кворум, според дневния ред, бе изработен Отчет на активността за мандат 2020/2021.
Последва избор на нов Управителен съвет - ръководител и двама заместник-председатели.
Ученическият общински съвет е учреден през есента на 1999 година. Неговите членове са представители на Ученическите препоръки на всички междинни общообразователни учебни заведения и професионални гимназии във Враца и доброволци от учащата юноша.
Градът под Околчица е третият в страната, който през месец март 2000 година одобри Европейската харта за присъединяване на младежите в живота на общините и районите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР