Всяка една зодия показва по различен начин това, че някой

...
Всяка една зодия показва по различен начин това, че някой
Коментари Харесай

Как различните зодии показват, че не си им важен

Всяка една зодия демонстрира по друг метод това, че някой човек не съставлява приоритет. Ако имаш някакви подозрения по отношение на това дали мъжа, с който излизаш се интересува от теб или не, елементарно можеш да схванеш отговора като погледнеш в зодиакалния му знак. Ето по какъв начин се държат другите зодии, когато не си им приоритет.

Овен
Държи се дръпнато, отхвърля да излиза, дава отговор рядко в обществените мрежи и когато го попиташ какво става, стартира да те лъже и да си измисля оправдания. Тази зодия толкоз ловко изяснява нещата, че най-после всичко е в негова изгода. Винаги има какво да каже и по какъв начин да се измъкне от неуместен въпрос.

Телец
Няма да излезе с теб на обществено място, няма да качва фотоси с теб и даже няма да каже на огромна част от приятелите си, че сте дружно. По – постоянно ще те води в тях, с цел да не ви види някой.

Близнаци
Винаги си на назад във времето и в никакъв случай не ти обръща задоволително внимание. Поддържа контакт и с други девойки и твърди, че всички те са му единствено приятелки.

Рак
Никога не прави оценка мнението ви и значимите за вас неща. Дори не се старае да ги запомни и очевидно демонстрира, че не го интересуват.

Лъв
Когато дълго време не сте се виждали той даже не прави опит да ви потърси, тъй като егото му е прекомерно огромно и не би го потъпкал поради жена. През този интервал от време даже се среща с други и, в случай че го потърсите и попитате за връзките си, той ще изкара вас отговорни, че не поддържате контакт.

Дева
Излиза рядко с теб и даже от време на време анулира срещата в последния миг поради нелепи и от време на време измислени аргументи. Прави проекти постоянно в последния миг и гледа да си тръгне по-бързо, отново оправдавайки се с глупави аргументи.

Везни
Не ти обръща внимание и даже не си прави труда да урежда срещите ви, постоянно ти се нагърбваш с тази задача, а той единствено извършва. Иска да му обръщаш внимание, само че не дава нищо в подмяна, даже те наскърбява с държанието си.

Скорпион
Използва те с цел да задоволява потребностите си, ето за какво те търси единствено късно вечер. Не прави оценка възприятията и очевидно демонстрира, че връзката ви не е значима за него.

Стрелец
Държи се с теб все едно сте другари и даже от време на време отхвърля, че имате връзка. Той се държи дръпнато и има прекомерно доста приятелки. Не приема на съществено мнението ти и даже от време на време те унижава с това поведение.

Козирог
Много променлив. Мисли си, че може да те оставя и по-късно да се връща единствено когато на него му е угодно.

Водолей
Няма да те предложения на среща, поддържате връзка единствено в обществените мрежи и диалозите ви са безсмислени, тъй като той не се интересува от това, което разказвате и го демонстрира посредством държанието си.

Риби
Винаги в последния миг му изниква някаква значима задача и срещата ви мигновено минава на втори проект. Когато въпреки всичко се видите той постоянно закъснява доста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР