Всяка една от нас иска да се радва на красива

...
Всяка една от нас иска да се радва на красива
Коментари Харесай

5 навика на жените с перфектна кожа

Всяка една от нас желае да се радва на красива и сияйна кожа. За страдание, градският метод на живот доста усложнява грижата за външния ни тип. Постоянното излагане на екологични замърсители, високите равнища на стрес и ниското качество на храната, са единствено част от факторите, които въздействат на кожата ни.

Какво е решението? Ако не сте подготвени да се придвижите в малко родопско село, където въздухът постоянно е чист, а спокойствието цари всеки ден, имаме няколко оферти за вас. Това са петте навика на дамите с съвършена кожа, които без проблем можете да приложите още през днешния ден.

1. Никога не пропускайте вечерното разчистване на лицето

В рамките на деня, по лицето попадат редица замърсители – прахови частици и химикали. Смесени с потта и грима, те основават филтър, който полепва по лицето и запушва порите. Това води до дехидратация, омазняване и податливост към пъпки и акне. Жените с съвършена кожа в никакъв случай не пропущат вечерното разчистване, тъй като знаят, че то отстранява „ градския “ филтър и разрешава на кожата да се регенерира през нощта.

2. Не пипайте лицето ненужно

Ръцете са главният преносител на всевъзможни бактерии и замърсители. Ето за какво е значимо да се отучим от неприятния табиет да пипаме лицето си с ръце, когато няма потребност. Контактът сред лицето и дланите наслагва всички нездравословни субстанции върху кожата и води до възпалителни процеси. Ако се постанова да пипате кожата по лицето, наложително измийте ръцете си авансово.

3. Нанасяйте слънцезащитен крем през цялата година

UV лъчите имат пагубно въздействие върху кожата. Те понижават способността на дермиса да синтезира хиалуронова киселина, а тя е извънредно значима. Хиалуроновата киселина подкрепя задържането на вода в кожата и попречва възпалителните процеси. Без нея кожата губи блясъка си и е склонна към зачервяване и пигментации.

4. Не пропускайте осемте часа сън

Сънят дава на тялото време за регенерация. Докато спим дермисът има опцията да създаде нови кафези. Така се поддържа положителната разтегливост на кожата. При липса на сън страдаме не просто от тъмни кръгове под очите. Цялостната конструкция на кожата стартира да се разпада, когато тялото няма задоволително време за отмора. Това води до преждевременни признаци на стареене.

5. Погрижете се за кожата от вътрешната страна на открито

Многобройните кремове и смазки на пазара са нужна, само че надалеч незадоволителна грижа за кожата, заради прекомерно повърхностното и кратковременно деяние. Жените с съвършена кожа знаят това, ето за какво натъртват на подхранването от вътрешната страна на открито. За да ги улеснят, експерти по функционална антиейдж медицина създадоха неповторим артикул без аналог на пазара - професионалната матрица за хубост - Korona Beauty Matrix. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР