Всяка една жена е готова да направи всичко за кухнята

...
Всяка една жена е готова да направи всичко за кухнята
Коментари Харесай

9 малки идеи за кухнята с голям ефект

Всяка една жена е подготвена да направи всичко за кухнята си, с цел да може да се усеща удобно, до момента в който готви. Всички сме чували, че това помещение е сърцето на дома, само че това е и мястото, където най-често се натрупва хаос – принадлежности, захвърлени безсистемно в чекмеджето, дребни уреди, заемащи скъпо място на плота, тенджери и тигани, претъпкани в шкафовете. Не единствено че неорганизираната кухня не е толкоз привлекателна, само че и трансформира ежедневното готвене и разчистване в по-голямо предизвикателство.

 5 въпроса, които да зададете, преди да наемете интериорен дизайнер

 5 въпроса, които да зададете, преди да наемете интериорен дизайнер

Ако търсите интелигентни и ефикасни решение за кухнята и способи да съхранявате най-важните си движимости, тези хрумвания за организация ще ви вдъхновят да се справите с безпорядъка.

Независимо дали имате разполагаем дребна кухня, просторна такава или цялостен килер, тези препоръки за образуване ще ви стимулират да преразгледате актуалното си предпазване. Включили сме гениални дизайни за кухнята на стелажи за подправки, хрумвания за кухненския остров, хитрини за образуване на килера и умни способи за прибиране на кутиите за предпазване на храна. Ще желаете да погледнете и в тези разхвърляни шкафове и чекмеджета.

Предлагаме ви няколко хрумвания за кухнята, които ще ви се сторят безпределно забавни:

Групови съдове за хранене

Голямото пространство за предпазване е от основно значение в кухнята. За да наподобява минимално, изложете сходни съдове в шкафове със стъклени фасади, като оставите пространство сред предметите. Така ще можете да си създадете място за други съдове и бързо ще разберете какъв брой добър вид е това за кухнята ви.

Инсталиране на падащи лавици

За множеството хора горните лавици могат да бъдат мъчно налични. Издърпващите се лавици, са отлично решение. Те са прелестен вид и за по-ниски хора, които търсят практично решение за кухнята си

Намаляване на дублиращите се детайли

В кухнята бързо се натрупват шпатули, принадлежности и кухненски принадлежности. Макар да е изкушаващо да се влага в най-новите кухненски джаджи, като да вземем за пример ножове за рязане на багети или яйца, по-ефективно е да се придобие табиет да се влага в кухненски предмети, които имат повече от едно приложение. Така ще съумеете да си осигурите повече пространство, което е добре както за вас, по този начин и за кухнята ви.

 за кухнята 9 дребни хрумвания за кухнята с огромен резултат

Снабдете рафтовете с съществени неща

Запълнете рафтовете си с съществени хранителни артикули, с цел да сведете до най-малко обиколките по магазините. Съвет: Поставете най-новите кутии зад по-старите неща, тъй че да употребявате първо по-старите храни. Така няма да се стига до неприятния миг да изхвърляте негодна храна.

Етикетирайте кутиите за предпазване на храна

Прехвърлянето на сухите съставки в херметически затворени кутии е гениална концепция, до момента в който не забравите какво има вътре. За да избегнете всякакво комплициране, етикетирайте всеки буркан с маркер. Ще си спестите не малко време и инспекция какво има във всяка кутия, до момента в който намерите тъкмо каквото ви би трябвало. Освен това тази концепция е много добра за кухнята ви, тъй като можете да ги подредите в цветни буркани, с цел да си създадете положително въодушевление.

Добавете лавици в шкафа

Допълнителните лавици ще удвоят пространството за предпазване. Измерете съществуващия рафт, намерете няколко нови със същия размер и ги поставете в шкафа с куки за монтаж. Този трик също по този начин ви разрешава да персонализирате рафтовете си. За кухнята важи максимата колкото повече лавици, толкоз по-добре.

Вграждане на вместилище на кухненския рафт

Откритите лавици си проправят път към кухненските острови. Тук персонализираните лавици дават опция за прибиране на съставките – като в това време те остават на една ръка разстояние, до момента в който приготвяте храната.

 за кухнята 9 дребни хрумвания за кухнята с огромен резултат

Дайте на всичко място в хладилника

Когато всичко в хладилника ви е очевидно, подготовката на храната е доста по-ефективна – също така ще изхвърляте по-малко храна, когато нищо не се крие откъм гърба. Подредете пресните плодове и зеленчуци по рафтовете и в чекмеджетата. Поставете млечните артикули в горната част на хладилника, а за месото използвайте долните лавици или долните чекмеджета.

Създайте чекмедже за електроника

Кажете довиждане на разхвърляните кабели. Устройствата остават скрити и подготвени за приложимост. Така те няма да основават впечатлени за още по-голям хаос и е положително решение за кухнята ви. Намерете долап или място, където те няма да наподобяват кат безсистемно нахвърлени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР