Всяка една брюнетка поне веднъж в живота си се е

...
Всяка една брюнетка поне веднъж в живота си се е
Коментари Харесай

Защо мъжете харесват блондинките?

Всяка една брюнетка най-малко един път в живота си се е чудила с какво са повече русокоските от брюнетките?
Защо те са по-интересни за мъжете? С какво толкоз ги притеглят? Всъщност аргументите са много, макар че не всеки мъж е обожател на русокоски. Ако към момента не сте си дали отговор на този въпрос, то сигурно сте на вярното място.

Младежко лъчение
Един мъж постоянно желае да закриля половинката си, а русите коси основават чувство за почтено ангелче, което има потребността от покровител. Благодарение на тях лицето наподобява по-младо и нежно, а мъжете свързват това с плодовитост. Жена с миловидно лице и красива руса коса постоянно пробужда у мъжете огромен интерес.
Русата коса върви в комплект с бяла кожа
Бялата кожа също е доста харесвана от мъжете, а нормално русокосите дами я имат. Тя също основава усещане за млада и поддържана жена, тъй като здравословните проблеми върху светла кожа си личат доста повече. Така един мъж може единствено с взор да разбере дали половинката му е здрава. А дама, която има руса коса и красива, бяла кожа, може да бъде същинско украшение до него.
По-голяма необичайност са
В нашата нация русокоските са считани за огромна необичайност, за това са одобрявани и като по-екзотични и забавни от мъжете. Естествените русокоски са все по-голяма необичайност, а боядисаните коси нямат същия резултат върху мъжете. Колкото по-рядко се среща обещано нещо, толкоз по-желано е то от хората. Ето за какво естествените русокоски са извънредно привлекателни.
Те са по-достъпни
Според изследване огромна част от мъжете си мислят, че русокоските са доста по-забавни и разговорливи. С тях може да се стартира диалог доста по-лесно, в сравнение с с техните тъмнокоси приятелки. Също по този начин те не одобряват връзките си с мъжете доста съществено и за това с общуването с тях е доста по-лесно.
По-фотогенични са
Тях просто камерата ги обича, доста по-фотогенични са от брютенките. Всяка една тяхна фотография е съвършена. Заради това доста модели изрусяват косата си. Също това е повода доста от русокоските да се срещат с нови мъже в интернет.
Забелязват се по-лесно
Изрусени коси има доста, само че естествената русокоска се вижда от надалеч и несъмнено може да бъде запомнена доста елементарно. Вероятно в стая с 20 дами, единствено една ще е естествена русокоска, което би направило усещане на доста огромна част от мъжете.
Много от известните дами са русокоски
Гледайки непрекъснато русокоски по малкия екран, всеки един мъж стартира подсъзнателно да търси такава жена, изключително в случай че обичаната му актриса или певица е естествена русокоска. Постоянните изказвания „ мъжете харесват русокоски “, „ те се забавляват повече “ също кара мъжете да избират дамите с руса коса.
Блондинките са по-стилни
Много огромна част от мъжете считат, че блондините са по – стилни. Това е тъй като безусловно всеки цвят им отива и могат да си разрешат да се обличат във всевъзможни цветове. Това е доста огромен плюс, тъй като имат опцията да се обличат забавно и друго, в странни цветове и в това време да наподобяват стилно и елегантно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР