Всяка домакиня поне веднъж е сравнявана с шесторъкия Шива. На

...
Всяка домакиня поне веднъж е сравнявана с шесторъкия Шива. На
Коментари Харесай

Край на носенето на тежките торби с покупки

Всяка стопанка най-малко един път е сравнявана с шесторъкия Шива. На прибиране, след работа, се случва да вземем химическото. В другата ръка до дамска чанта, в която е общоизвестно, че има всичко потребно и непотребно, непроменяемо се мъдрят още няколко торбички от плод и зеленчука в квартала. А в случай че вечерта съвпадне и с извършването на покупки от супермаркета, то торбите и тежестта стават почтени за треньор по културизъм. „ Писна ми да мъкна “, показа с не доста бодър звук по телефона оня ден една другарка, с две деца, която се връщаше от супера. Беше навъртяла известната в последно време сметка от над 100 лева в магазина за хранителни артикули и прибираше торбите вкъщи. Същият ден и асансьорът не работел, което в допълнение влошило настроението ѝ.

Изследване на, водещият онлайн супермаркет, демонстрира че междинната стойност на едно извършване на покупки е над 110-120 лева Това съставляват 4-5, а от време на време и 6 немалки торби, които тежат приблизително 22-25 кг. Това или следва да ни откаже от фитнеса, или да помислим за онлайн доставки на храните и стоките за дома. И до момента в който след фитнес си зареден с тонус и положителни страсти, то бутането на цялостната количка сред щандовете и носенето на пазарските торби до дома си е работа и ангажимент, а не забавление.

От пресмятат още, че процентно в едно извършване на покупки за средноголямо семейство, питателните артикули се разпределят по следния метод: 17% плодове и зеленчуци, 28% охладени храни, измежду които млечни артикули, месо, салами и риба, 3% тестени артикули и 3% замразени артикули. Това е към 20 кг, а в случай че прибавим туба с минерална вода, килограмите могат да станат и 30.
 д
Лекотата идва с онлайн извършването на покупки. В откриваме разнородни и качествени хранителни артикули от надеждни производители и снабдители, разграничени в категории за повече улеснение. От дома си елементарно купуваме свежи плодове и зеленчуци, месо и риба, салами и деликатеси, млечни артикули и яйца, био храни, преди малко изпечен самун, замразени и пакетирани храни, алкохолни и безалкохолни питиета. Дори и обемните препарати за разчистване на дома са налични в платформата. А торбите, които се равняват на по едно и също време носене на 2 деца на по 3 години, ги доставят до вратата на дома Ви. Независимо от това дали има асансьор.

В eBag.bg има всичко належащо както за трапезата, по този начин и за дома на едно място и на конкурентни цени. Можем да съпоставяме аналогични артикули на разнообразни търговци, да изберем марката и производителя, които избираме или цените, които ни устройват най-вече, и да получим всичко едновременно, непосредствено до вратата на жилището ни.

Специалистите в са пресметнали, че междинната поръчка от онлайн магазина е на стойност над 110 лева, което прави доставката безвъзмездна (такава е за артикули над 100 лева.) и ни пести пари от гориво. Защото другояче в случай че би трябвало физически да набавим всички нужни артикули, то с колата би трябвало да посетим няколко местоположения. А посредством онлайн супермаркета eBag продуктите от фермите и българските производители идват напряко в дома ни, дружно с прясно изпеченият самун с мая и качествените морски блага за лятната вечеря на терасата.

Средният брой неповторими артикули, които пазарят клиентите на онлайн супермаркета през една онлайн сесия е 15 бр., осредненото количество на една поръчка е 25 продукта. Доставката до у дома икономисва носенето на тежки торби от пазара и прави ставите и гърба ни щастливи.

Обичаме живота си, обичаме тялото и свободното си време, по тази причина избираме да пазарим онлайн - на мира, с лекост и въодушевление.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР