Всяка дама има моменти, в които решава, че има някой

...
Всяка дама има моменти, в които решава, че има някой
Коментари Харесай

Тази картофена диета направо ме удиви. За една седмица забравих за излишните килограми, а е толкова лесно да я спазваме

Всяка дама има моменти, в които взема решение, че има някой различен непотребен кг, който я нервира и от който желае да се отърве. Проблемът с килограмите е, че от време на време просто нямаме време да съблюдаваме всички потребни препоръки и привички, които да ни поддържат формата съвършена непрекъснато. В такива моменти всеки човек, без значение от пола си, стартира да търси най-подходящата диета, която хем да е ефикасна, хем да не се изискват доста старания за спазването й. Разбира се, в случай че желаеме да се намираме в най-хубава форма, спортуването би трябвало да е наложителна и неизменима част от всекидневието ни. Но през днешния ден ви представяме една доста добра картофена диета.

Картофите са потребни за организма ни, защото съдържат пектин, витамин С и аминокиселини. Макар да се водят към групата на въглехидратите, картофите в действителност могат да ни оказват помощ да свалим ненужните килограми. Благодарение на потребните субстанции в картофите, като се изключи че отслабваме, можем да подобрим равнището на кръвното си налягане, както и да понижим равнището на напрежението.

Ето какво тъкмо се изисква от нас в тази картофена диета.

За закуска пием чаша мляко. За обяд си хапваме 300 грама варени картофи, а на вечеря си подготвяме картофена салата. Салатата се подготвя по следния метод. Трябва да сварим 250 грама картофи. Трябва ни също и едно твърдо сварено яйце. Нарязваме продуктите и ги посоляваме, само че без да прекаляваме. Разбъркваме и салатата ни е подготвена. За да има резултат диетата е добре да я съблюдаваме 5 дни. След това вършим отмора от 30 дни и я повтаряме. С тези лесни стъпки, тялото ни бързо ще възвърне предходната си форма и ще забравим за непотребните килограми. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР