ВСУ си счупили зъбите“ в отбранителните линии на руската армияРуският

...
ВСУ си счупили зъбите“ в отбранителните линии на руската армияРуският
Коментари Харесай

Руският посланик в САЩ: Военната помощ удължава агонията на Заленски

ВСУ си " счупили зъбите “ в отбранителните линии на съветската войска

Руският дипломат в Съединените щати Анатолий Антонов съобщи, че продължаващата военна поддръжка на Вашингтон за Киев единствено удължава мъката на ръководството на украинския президент Володимир Зеленски. Това оповестява тлеграм каналът на съветското дипломатическо посланичество. Той акцентира, че сходна помощ ще докара единствено до нови жертви, в това число измежду цивилното население.

Затова, споделя съветският посланик, кръвта им ще бъде напълно на съвестта на тези, които бълнуват концепцията за нанасяне на " стратегическо проваляне " на Русия, съобщи " Фокус ".

Антонов съобщи, че американските управляващи нямат смелостта да признаят, че проектите за победа на Русия на бойното поле се провалят. Според дипломата украинските ВСУ са си " счупили зъбите “ в отбранителните линии на съветската войска, а американската администрация, надявайки се да навреди на Русия, в " припадък на безпомощен яд изпраща нови оръжия и муниции на марионетките си в Киев ".

Посланикът означи, че твърдостта и смелостта на съветския боец ще отрезвят американските стратези. По думите му всеки ден удостоверява обстоятелството, че " неуязвимостта " на западната военна техника е мит. Затова, съгласно дипломата, никаква многомилионна задгранична военна помощ няма да може да промени отчайващото състояние на Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР