Всичко започва през лятото на 2004 г., когато двамата се

...
Всичко започва през лятото на 2004 г., когато двамата се
Коментари Харесай

Каква е любовната история на Брад Пит и Анджелина Джоли

Всичко стартира през лятото на 2004 година, когато двамата се срещат на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит ". По време на фотосите, Джоли и Пит се влюбват, само че Пит е женен за Дженифър Анистън.

В началото на 2005 година Пит и Анистън се разделят, след 5-годишен брак.

Лятото на 2005 година двойката отпътува на отмора в Кения, където Джоли осиновява 6-месечната Захара. След формалния бракоразвод на Пит, той става легален осиновител на Захара и Мадокс, споделя

Началото на 2006 година двойката афишира, че чакат първото си бебе. Май същата година в Намибия се ражда Шайло Джоли-Пит.

През март 2007 година Джоли и Пит отпътуват за Виетнам, където осиновяват 3-годишния Пакс. На идната година във Франция се раждат близнаците Вивиан Маршелин Джоли-Пит и Нокс Леон Джоли-Пит.

Бранджелина афишират своя годеж през април 2012 година Сватбата се състои през август 2014 година в Шато Миравал във Франция.

В края на 2014 година двамата вземат участие във кино лентата "Край морето ", където още веднъж играят фамилна двойка. Този път Джоли е и режисьор на кино лентата.

Август 2016 година Джоли подава документи за бракоразвод, като повода е "непреодолими разлики ". Тя желае и цялостно настойничество над 6-те деца.

Днес Пит и Джоли са свързвани с разнообразни сътрудници, само че е реалност, че и двамата съумяват да запазят положителни връзки между тях в името на децата.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР