Всичко започна да се нормализира, макар и с плахи стъпки, каза

...
Всичко започна да се нормализира, макар и с плахи стъпки, каза
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: За 30 дни, откакто ги няма Промяната, цените на бензина и дизела се понижиха с 30 %

Всичко стартира да се възстановява, въпреки и с плахи стъпки, каза Бойко Борисов

Ако по този начин продължи да пада цената на нафтата и бензина, ще излезе, че сме били прави. Помните ли по кое време ви казахме, че се изнасят от България големи суми – по 30 млн.лева дневно . 30 дни, откогато ги няма Киро и Асен, всеки ден бензинът и нафтата падат, при същата цена на интернационалните тържища. Вече е 30 % по-евтино. Кое се е трансформирало? Отново има война, само че просто ги няма „ Промяната “ и всичко в страната се възстановява. Хаосът почва, въпреки и постепенно да изчезва. “

Това сподели при визитата си в Поморие водачът на ГЕРБ. Флагман.бг предава онлайн визитата на Борисов в морския град през днешния ден. (

Бившият министър председател дойде сутринта в Музея на солта, където приветства украински деца от най-размирните региони, пристигнали в България на 7-дневна екскурзия. Разходите им са поети от дотацията на МГЕРБ и по организацията на лагера се работи от дълго време, още преди да стане ясно по кое време и дали въобще ще има избори, посочи младежкият водач на ГЕРБ Георг Георгиев.
 Кметът на Поморие Иван Алексиев и лидера на бургаската листа Жечо Станков посрещнаха водача на ГЕРБ Бойко Борисов   Младежкият водач на ГЕРБ Георг Георгиев в диалог с комерсиалното аташе на украинското посолство Михайло Гармаш  Украинската звезда Алекс Луна (вляво) благодари на Борисов и младежите на ГЕРБ за ваканцията, която те осигуриха за 44 украинчета. Децата, които идват от най-размирните региони, са на 7-дневна отмора на българското Черноморие. Екскурзията е проведена от МГЕРБ още преди няколко месеца, означи младежкият ръководител Георг Георгиев
Борисов приказва по настоящи тематики пред публицисти и анонсира, че в сряда икономическите и финансови специалисти на ГЕРБ ще показват детайлна информация за спада на Брутния вътрешен артикул през последната година и половина.

За разлика от другите страни, България е производител и да се приказва за безценен ток е закононарушение ! Ние сме голям производител на електрическа сила, а те позволиха невиждана инфлация в храните, която пристигна от скъпия ток. Това не е от немарливост и неведение, а направено с предумисъл. Една по една им виждате схемите . Сега ще им покажем лъжите за Брутният вътрешен продукт. Ще съпоставим нашият Брутният вътрешен продукт при същите рецесии – миграционна, коронавирус и т.нат. Ако по този начин не престават да им излизат далаверите, и то в големи размери, те са работили, с цел да ощетяват българския народ. Всеки ден са ви бъркали в джобовете “ , добави Борисов.

Бойко Борисов посети и рибарското пристанище в Поморие, построено при ръководството на ГЕРБ. На място той бе посрещнат от представителите на рибарската общественост, които му благодариха за съвършения кей.
 Рибарите благодариха на Борисов за съвършения кей в Поморие  Иван Алексиев връчи на водача на ГЕРБ Бойко Борисов икона на Свети Георги Победоносец - знак на успеха на положителното над злото
Кметът Иван Алексиев връчи на риболовците контракт по линия на Местната инициативна рибарска натрупа за закупуване на GPS за лодките, облекло и избавителни жителки и подари на Борисов осветена икона на Свети Георги.

„ Свети Георги е знак на успеха на положителното над злото. Убеден съм, че положителното постоянно побеждава “, сподели Иван Алексиев.

„ Победата минимум ни интересува, тъй като това е направено. Хората чакат да продължим да строим и сътворяваме, а те изхарчиха парите, унищожиха страната “, отговори Борисов.


 Любен Дилов е направил контакта с Алекс Луна - украинска звезда, с цел да провежда визитата на 44 деца в България
 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР