Всичко в завода „Полимери“ е разграбено и унищожено, а пък

...
Всичко в завода „Полимери“ е разграбено и унищожено, а пък
Коментари Харесай

Бойко Борисов нападна Баневи заради „Полимери”

Всичко в завода „ Полимери “ е разграбено и унищожено, а пък притежателите имат „ Мерцедеси-Майбах “ и ни дават оценка. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов по време на посещаване в Девня.

„ Да кажа на хората, в резултат на тази разбойническа приватизация какъв брой милиарда е изгубила страната, само че и продължаваме да плащаме. Във Варна, Девня и Провадия 15 млн. биха могли да се похарчат за много по-стойностни неща “, изясни министър председателят, представен от „ Фокус”.

Акционери в завода са Евгения и Николай Баневи, които по-рано през годината обявиха, че предприятието е непозволено оповестено в неплатежоспособност за да бъде унищожено.

Борисов на собствен ред назова приватизация на „ Полимери” „ обеден грабеж”, вследствие на който се е получила „ екологична бомба”. Новият притежател пък желал единствено да нареже завода и „ да го приключи”.

„ Тук е купена апаратура, която всичко това да утилизира и те (собствениците-б.р.) с цялото си безсрамие я продават в Румъния. Взимат и от нея парите. Убеден съм, че основният прокурор ще направи по този начин, че от против незнаен причинител, каквото е сега ограбването на цялостен цех, горделивост на Балканите, да има прочут “, добави Бойко Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР