Всичко в проговорите зависи от поведението на ПП, ние показваме

...
Всичко в проговорите зависи от поведението на ПП, ние показваме
Коментари Харесай

Деница Сачева: Има само един вариант за кабинет – с мандата на ГЕРБ, Габриел премиер и без Асен Василев

Всичко в проговорите зависи от държанието на Политическа партия, ние демонстрираме градивно отношение и държание. Но през цялото време Политическа партия саботира процеса на ротация и води страната към рецесия. Това съобщи по Нова ТВ Деница Сачева, от преговорния екип на ГЕРБ.Тя е безапелационна, че Асен Василев е работил повече от девет месеца против Мария Габриел. Сачева пусна запис, на който се чуват думи на Асен Василев: „ Последният ден, в който тази Габриел желае да е министър председател е и последният ден на това държавно управление, в случай че бъде определена няма да желае напусне поста “.

9 месеца работим дружно, сътрудниците настояват, че имаме общи цели, трябваше ли да има тези разтърсвания и кавги. Страната е изправена пред доста рецесии и проблеми, промяната на службите и съответна дата и съответна дата за промяна на шефовете - това ли би трябвало да бъде препъни камъка, попита Сачева.
Според нея е имало три дискусионни точки по време на договарянията. Едната е за промяна в правосъдната власт, махане на следствената загадка, а това го няма в целия свят и трето – до 30 април шефовете на службите да бъдат заменени. Това не е съответно по отношение на дневния ред на българските жители, посочи политикът.
Тя разкри, че два пъти по време на договарянията, Кирил Петков заявява, че е съгласувал две трети болшинство с господин Пеевски, а в този момент ги упреквали, че желаят да вкарат Движение за права и свободи във властта.

Политическа партия се борят за участие в АЛДЕ, а ние сме си в ЕНП. Търсете връзката на Политическа партия и Движение за права и свободи. Ние сме за рационални промени, само че няма да допуснем да бъдем водени за носа и разигравани.
Категорично ние няма да влезем в договаряния за държавно управление с втория мандат, в случай че го връчат на Политическа партия. Ние не имаме вяра Асен Василев, и по никакъв метод не му имаме вяра, че пази финансите на България. Абсурдно е да приказваме за ново общо държавно управление с присъединяване на Асен Василев. Нашият вид е държавно управление с нашия мандат, с министър председател Мария Габриел и без Асен Василев в държавното управление. Няма други варианти за нас. Който желае да работи за България – днеска да го съобщи! Ние не работим за избори, само че сме подготвени за избори, добави Сачева.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР