Всичко. Точно. - Това е новият слоган на феномена на

...
Всичко. Точно. - Това е новият слоган на феномена на
Коментари Харесай

DACIA: Марката, която дава това, което трябва

Всичко. Точно. - Това е новият слоган на феномена на автомобилната промишленост DACIA, триумфът на която в продължение на към този момент повече от 15 години бива опитван да бъде заимствуван от огромна част от главните всеобщи автомобилни компании. Към момента обаче, продуктите на притежаваната от колоса Renault Group марка нямат действителен мощен индивидуален съперник, а портфолиото й е без аналог на пазара.

Упехът на Dacia води началото си от 2004 година, когато Groupe Renault възроди марката с представянето на истинската идея X90 на трансформиралият се в хитов за компанията модел Logan .

Спазвайки обещанието си, компанията стартира модела на пазара с скромен и изчистен дизайн, необятен интериор, задвижване, тествано във времето в портфолиото на Renault, и на извънредно апетитна цена. Logan, който е измежду главните мотори за триумфа на Dacia и сега, може да се похвали с обща реализация на равнище от над 1.9 милиона екземпляра.

През 2008 година станахме очевидци на разширението на моделното портфолио на Dacia, която беше добита от Renault през 1999 година, със Sandero и Sandero Stepway , които предложиха спомагателен избор и многообразие на потребителите, и способстваха с реализация на равнище от над 2.2 милиона единици.

През годините, Dacia продължи да уголемява фамилията си, като стартира нови модели и моделни версии, включително Logan MCV (2007) и многофункционалните Lodgy и Dokker (2012).

На същински взрив в модерната история на Dacia станахме очевидци през 2010 година, когато марката показа пред света DUSTER - най-продаваната кола на компанията. Към момента, осъществените представители на SUV модела са на равнище от .

През всичките тези години DACIA не изневери на главната си тактика да предлага на потребителите коли с изпитани във времето технологии, които въпреки и с известно закъснение във връзка с консолидираното на съвременни решения, бяха извънредно налични и без аналог по отношението на съотношението предлагане-цена.

Именно " предлагането-цена " направи продуктите на Dacia извънредно известни както на разрастващи се пазари, като България, по този начин и на съществени като Великобритани, Франция и Германия, където почитателите на марката не престават да се усилват с всяка минала година и почтително чакат месеци преди да получат новата си кола.

Говорейки за България, през 2021-а DACIA регистрира деветата си поредна година на лидерската позиция, като записа над 4000 осъществени автомобила и пазарен дял от съвсем 13%.

Изключително мощната позиция на DACIA на българския, а и на международния, пазар по всяка възможност ще се задържи, а по всичко наподобява и ще се развие, изключително като се има поради посоката на разширение на продуктовата гама на марката и въвеждането в продажба на нови артикули.

Един от напълно новите такива е първия в историята на марката 100% електрически модел , който сходно на всеки един от останалите в моделната гама предлага извънредно рационално решение за ежедневна подвижност с нулеви нездравословни излъчвания.

Сериозно оживление ще внесе сигурно и различен напълно нов за DACIA модел, а точно Jogger . С всички типични за марката мощни качества, той предлага и спомагателна употреба с помощта на двете си съществени изпълнения- с пет и със седем седалки, а през идната година ще се трансформира и в пилотен за компанията автомобил, а точно първата й кола с хибридна задвижваща система .

Силна линия на продуктите на Dacia също по този начин е съществуването на заводска LPG -бензин двугоривна система, която образува над 50% от пазарния микс на всеки един от моделите.

Допълнителна прелест пък внасят през последните няколко години наличните хитроумни решения, включително модулният багажник за тавана, спомагателните модули и решения за прикрепяне на мобилен телефон, особено приложение за мобилен телефон с интеграция към бордовата система и компютър на автомобила и други.

Израстването на DACIA продължава с всеки минал фейслифт или ново потомство, като сега колите идват с съвременни софтуерни решения като автоматизиран спирачен помощник, камера за заден ход, система за изцяло видео наблюдаване към купето, паркинг датчици, 4X4 MONITOR за спомагателна осведоменост и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР