Всичко се променя и от нас се очаква същото, каза

...
Всичко се променя и от нас се очаква същото, каза
Коментари Харесай

Борисов: За мен днес е най-трудния ден. Да не говорим вече за Цветанов

Всичко се трансформира и от нас се чака същото, сподели министър председателят Преди събитията се събрахме с изпълнителната комисия и предлагам Цвета Вълчева Караянчева за член на изпълнителната комисия. Тошко Тодоров, стани да те видя. Как ти е семейството? Тодор Стаматов Тодоров - това е другото ми предложение. Така стартира присъединяване си пред делегатите Борисов на националното заседание на ГЕРБ, защото трябваше да даде оферти за нови членове на изпълнителната комисия, написа " Блиц ".

На тази смешка Цветан Паунов се обърна към Борисов: Да си седна ли в този момент и се върна на мястото си.

" Уважаеми сътрудници, приветствам определените. За мен е най-труден ден през днешния ден, само че това е животът. Цветанов си остава партиен член и ще работи в организацията. Да не я разясняваме тая тематика повече, задоволително е мъчителна. ГЕРБ демонстрира, че е дисциплинирана партия и самите ние осъзнаваме какво изисква обществото и с нашите промени продължаваме и откакто спечелихме изборите. Представяте ли си какъв брой би било занимателно да отдръпва точката за Цветанов и да си остане - както направиха в Българска социалистическа партия. Просто желая да видите разликите в партиите и едва ли всеки, който е вдигнал ръката си за изключването на Цветанов, му е било добре след толкоз време взаимна работа ", съобщи Борисов пред своите.

" Животът е динамичен. Всичко се трансформира и от нас се чака същото. Който може се трансформира, а който не - времето го изхвърля. Преди 10 години беше задоволително да кажеш, че Витошка ще стане пешеходна зона и хората се радваха. Беше задоволително да кажеш, че по Струма ще си вървят на море и ще се прибират бързо у дома. Или че ще вървиш до Бургас, до Истанбул. Това към този момент е реалност. Но даже и това не е задоволително, Виждате, че ние нямаме съперници в направеното. Ако потегли да напомням всичко направено в тези 10 години, няма да смогнем във времето, което сме задали. Хората са доста по-чувствителни сега за правдивост. Трябва ли да идват хора и да ми се оплакват, да премахвам кметове. Това би трябвало да го вършиме вие и по тази причина предложих тази етична комисия. Взимането на решения от 1 човек е погрешно. Така бяхме устроили партията - аз, Цветанов и надолу. За това държа на етичната комисия ", продължи министър председателят.

" Гледат ни под лупа. Референдум се направи за партийните дотации. Хиляди се изговориха, че партиите взимат еди какъв брой си пари и всички гледаха нас, тъй като знаеха, че когато ние решим, тогава ще стане. Не е елементарно да си в коалиция, само че го направихме. Направихме това, което 2 милиона и половина желаеха. Победихме и със дотации. Как по този начин унищожаваме опозицията? Не мога да ги схвана. А и до този миг, тъй като са доста подли, не споделят какъв брой желаят да е дотацията. Къде им е предлагането? Имаме ли, Цвета, предложение? Нямаме. Приехме предлагането на тези 2 милиона и половина ", заключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР