Всичко онези, които са решили да си направят бретон тази

...
Всичко онези, които са решили да си направят бретон тази
Коментари Харесай

7 разновидности на бретона - който ще виждаме навсякъде през тази година

Всичко тези, които са решили да си създадат бретон тази пролет, става известно, са на безусловно прав път. Защото това е една от най-горещите трендове в косите през актуалната годината. Безброй звезди опитаха с бретона напоследък, измежду които Манди Мур, Бела Хадид и Камила Кабейо - което е още едно доказвателство, че е време да посегнем към ножицата.
 Триумфалното завръщане на къдриците и къдравите коси от 80-те
Триумфалното завръщане на къдриците

Защото в модата всичко е циклично...

Но преди да пристъпим към нея е добре да се замислим какъв тъкмо вид бретон бихме желали. Защото има толкоз доста разновидности, че е нужно даже авансово да ги проучим, с цел да се спрем на този, кой ще ни пасне най-добре. Някои от най-популярните стилове са подбрани от водещи стилисти и фризьори и представени от Real Simple.

" Тъп " бретон

" Характерното за него е, че е подстриган неотклонно, без никакво текстуриране, тъй че безусловно да се получи чист, " тъп " борд ", споделя Чарли Лав, коафьор и креативен шеф на салон в Минесота, Съединени американски щати. Той се получава посредством подкастряне по права линия по протежението на челото.

Бретон вид " завеса "

Този вид следва формата на лицето, защото е по-къс в средата и по-дългъг в профил, към слепоочието - както подсказва и самото име. Може да се носи по разнообразни способи - разграничени в средата или даже спретнат зад ушите.

Бебешки бретон

Доста е характерен и несъмнено не е за всеки. Популяризиран е през 50-те години на предишния век от звезди като Одри Хепбърн. Сега прическата се завърна с цялостна мощ и се трансформира в една от най-желаните прически измежду звездите. " Бейби бретонът нормално стартира по-високо, от средата на челото и е леко изтънен в краищата ", споделя Лав.

Бретон вид " Бъркин "

Френската актриса Джейн Бъркин е освен муза на фамозната чанта Hermеs Birkin, само че и на този вид бретон. Обикновено той е директно над веждите и има рехава, мека текстура.

Мъхест бретон

Наподобява леки ресни, падащи повърхностно над челото. Името му се отнася до текстурата, а не до формата.

Къдрав бретон

Къдравата коса и бретонът са комбиниране, " което изцяло може да промени външния тип ", споделя Линдзи де Сантос, коафьор от Маями. Според стилиста този вид бретон " отваря и оформя лицето, тъй че да изпъкне хубостта на чертите и овала на лицето ".

Накъсан бретон

Забавен метод за заиграване с текстурата е умишленото, неравномерно подкастряне. Доколко трагично ще подходим към другите дължини, зависи от персоналната преценка и тази на фризьора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР