Всичко около излизането на Cyberpunk 2077 може да се опише

...
Всичко около излизането на Cyberpunk 2077 може да се опише
Коментари Харесай

Cyberpunk 2077 с над 20 милиона продадени копия

Всичко към излизането на Cyberpunk 2077 може да се опише с една дума: безпорядък. Но за всичко са си отговорни CD Projekt RED, които напомпаха упованията на геймърите до небесата. Пускането на играта се оказа прибързано и то на фона на години забавяния. Счупеното положение, в което Cyberpunk 2077 излезе предизвика Sony и Microsoft да я извадят краткотрайно от магазините си, а хората да си желаят парите назад. А говорейки за пари, още преди да излезе, Cyberpunk 2077 стартира да чупи върхове с направените предварителни поръчки за нея. С времето CD Projekt някак си съумяха да поправят доста от пропуските си и гейм света реагира на това.

Наскоро стана ясно, че Cyberpunk 2077 е достигнала следващия си връх, задминавайки The Witcher 3: Wild Hunt по брой на по едно и също време играещи играчи: над 136 000 индивида в Steam са играли Cyberpunk 2077 в Steam. Най-високия брой на по едно и също време играещи играчи на The Witcher 3 възлиза на малко над 103 000. Но това не е единствения връх, регистриран във връзка с киберпънк приключението на CDPR. Играта е минала границата от над 20 милиона продадени копия.

„ Над 20 милиона киберпънкове обикалят улиците на Нощния град, прекарвайки си радостно с Джаки и опознавайки Джони, карайки към Панам, мотайки се с Ривър и слушайки песните на Кери “, пишат в Twitter CD Projekt.

Този триумф на играта следва появяването на обновяване 1.5, нанесло голям брой усъвършенствания по всички фронтове, както и идващото допълнение под номер 1.6, донесло ново наличие. Нужно е да се означи също по този начин появяването на анимацията Cyberpunk Edgerunners. През 2023 излизането на първото и последно огромно, сюжетно DLC за Cyberpunk 2077, което ще добави и напълно нова зона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР