Всичко, което съм чул, остава в колата ми, затова ме

...
Всичко, което съм чул, остава в колата ми, затова ме
Коментари Харесай

Таксиджията Наско е шофьорът на елита

Всичко, което съм чул, остава в колата ми, по тази причина ме търсеха

Невена Коканова, Лили Иванова, Стоянка Мутафова и Георги Парцалев са единствено част от елита, возил се в автомобил на великотърновеца Анастас Овчаров . В таксито на болярина са се качвали всички известни персони, посещавали Велико Търново от средата на 60-те до края на 80-те години. Списъкът с клиентите му е дълъг, имената впечатляващи, а спомените от общуването с тях са към момента ярки, написа България Днес.

„ Всички известни персони, които са минали през града , са се качвали на моето такси. Разкарвах всички. Това ми отреди ориста – привилегията и шанса да се докосна до тях . Навремето имаше „ Концертна дирекция “, която отговаряше за участията на звездите. Там всички ме знаеха и ме търсеха. Бях предизвестен, че би трябвало да съм на линия, когато идва значим посетител “, споделя Овчаров.

„ Колата ми постоянно е била най-нова и най-хубава. Таксито ми нямаше никакви обозначителни знаци – нито пирамида на покрива, нито лепенки по вратите, такси, но не наподобява на такова. Това се харесваше на елита, тъй като не желаеха да се вижда, че се возят в кола , която е такси “, добавя водачът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР