Всичко, което беше представено по време на дебатите днес не

...
Всичко, което беше представено по време на дебатите днес не
Коментари Харесай

Иван Иванов: Престъпността се превръща в епидемия

Всичко, което беше показано по време на дебатите през днешния ден не бе оборено от ръководещите. Един от главните детайли на публичния живот, обезпечена от Конституцията, е сигурността, а тя е недостиг. Това сподели Иван Иванов от Българска социалистическа партия в предаването "Лице в лице " по БТВ във връзка дебатите за вота на съмнение към държавното управление.

От левицата показаха, че тишината на ръководещите през днешния ден е била оглушителна. Това показвало и неналичието на отбрана от страна на ръководещите към премиера Борисов.

"Имаме неуспех в областта на вътрешната сигурност, имаме извънредно засищане на закононарушения за един къс интервал от време. Това държавно управление се е изчерпало ", безапелационен бе Иванов. "Нашите тези са построени въз основата на обстоятелства. Гражданите не се усещат сигурни ".

Той уточни че хората се страхували да минат по центъра на София. "Не се сещам за такова засищане на престъпност, както в последните месеци ".

"Има неконтролиран пазар на противозаконни оръжия. Това е зараза. Има 5 милиона ощетени жители. Министърът на вътрешните работи беше посрещнат с митинги и по този начин ще бъде запомнен ", разгласи депутатът от Българска социалистическа партия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР