„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на

...
„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на
Коментари Харесай

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

„ Всичко е обич “ - това име носи взаимният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната промишленост, само че не напълно.

Кралица Би, както я назовават почитателите, и нейният крал срещат не една и две пречки по пътя си. Честите клюки за разлъка обаче те тушират с баналното: „ Това, което не те убива, те прави по-силен “.

Всеки знае кои са Бионсе и Джей Зи, само че в действителност двамата са едни от най-предпазливите по отношение на персоналния си живот звезди. През последните години те смъкнаха малко гарда си в обществените мрежи, само че не се знае даже по кое време тъкмо са се срещнали. По думи на поп дивата, това се случва през 2000 година, а рапърът и продуцент твърди, че познанството им датира от 1997 година

Факт е обаче, че искрата сред тях пламва най-вероятно през 2002 година, когато влизат в ролята на Бони и Клайд в едноименната ария на Джей Зи. Бионсе се появява като половинка на рапъра, потвърждавайки спекулациите, че двамата са почнали връзка. През април 2008 година звездната двойка подвига загадка женитба.

Борбата на изпълнителите на Crazy In Love по-късно е да се снабдят с правоприемник, защото малко след разходката им до олтара Бионсе прави импровизиран аборт.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР