Всичко беше спокойно в парламента, но Корнелия Нинова започна с

...
Всичко беше спокойно в парламента, но Корнелия Нинова започна с
Коментари Харесай

Цветанов: На никой не му е позволено да обижда премиера

Всичко беше умерено в Народното събрание, само че Корнелия Нинова стартира с обидни квалификации. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в утринния блок на Нова тв. По думите му това не е обикновено държание за пленарна зала.

Нинова упрекна Бойко Борисов, че унижава Народното събрание, разрушава институциите и че издава авансово присъди за това, че в Народното събрание има хора, които се занимават с наркотрафик и пазаруване на гласове от пандизчии.

"Според вас обикновено ли е да се приказва за оскърбление на една парламентарна група от страна на министър-председателя? Министър-председателят е водач на ГЕРБ, на никой не му е разрешено да наскърбява и парламентарната група, и министър-председателя ", съобщи Цветанов.

Призовахме Българска социалистическа партия да подадат искане за анулация на тези санкции и да продължим да работим, заяви още Цветанов.

Тази обстановка дискутирахме на председателския съвет, с цел да понижим напрежението. По думите му обаче обстановката в пленарна зала е била предизвикана съзнателно от Българска социалистическа партия.

Когато нямаш правни причини за отстояване на позиции, които си декларирал обществено, ти минаваш на персоналните нападки. Кутев се държа нападателно във вашето студио, а беше тук за 15 минути, а вие представяте ли си цялостен парламентарен ден, уточни Цветанов.

Нямаме никакви терзания да се гледа оставката на господин Главчев в пленарна зала, съобщи Цветанов.

Само преди дни протегнах ръка, с цел да работим дружно. Един естествен човек ще одобри подадената ръка и ще съобщи, че ще работим дружно, само че ще отстояваме кардиналните си позиции, разяснява още той
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР