Всичките петима на борда на изчезналата подводница Титан се смятат

...
Всичките петима на борда на изчезналата подводница Титан се смятат
Коментари Харесай

Всички пасажери на изчезналата подводница "Титан" са мъртви

Всичките петима на борда на изчезналата подводница " Титан " се считат за починали, се споделя в изказване на компанията, която ръководи подводницата, съобщи Sky News.
 
Компанията OceanGate, построила извънредно рисковата подводница за експедиции до потъналия през 1912 година транспортен съд " Титаник ", разгласи, че няма късмет за спасяването на петимата пасажери на борда, измежду които и шефът на компанията.
 
Подводницата изчезна в неделя, а от понеделник се водят огромни старания са намирането ѝ в Атлантическия океан. Бреговата защита на Съединени американски щати разгласи преди минути, че отломките, открити по-рано през днешния ден, са точно от изчезналата подводница " Титан ".
 
По всяка възможност телата на петимата пасажери няма да бъдат извадени поради извънредно неподходящите условия и налягане на 4000 метра под водата, където лежи " Титаник ".
 
Спасителните екипи са разкрили 5 огромни части парчета. Съобщава се, че " пагубно събитие " е довело до загубата на налягане на подводницата и нейното раздробяване. Очаква се да продължи следствието какво тъкмо се е случило и каква е повода за нещастието. Едно е ясно: оживели няма.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР