Всичките петима членове на семейството, които замръзнаха до смърт по

...
Всичките петима членове на семейството, които замръзнаха до смърт по
Коментари Харесай

Петима членове на семейството, които замръзнаха до смърт по време на ски пътуване, са посочени като братя, братовчед и чичо

Всичките петима членове на фамилията, които замръзнаха до гибел по време на ски пътешестване в Швейцария, са снимани за първи път.

Издирването на шестия член - приятелката на един от починалите мъже - се възобновява, откакто жестоката стихия утихна през вчерашния ден в Швейцария. Братята Жан-Винсънт Моикс, 30, Дейвид Моикс, 27, и Лоран Моикс, 21, починаха, а братовчед им Марк Моикс, 44, и техният 58-годишен чичо Джоел Моикс също не можаха да бъдат избавени.

Родителите на Жан-Венсан, Дейвид и Лоран споделиха в трогателна респект, че обичаните им синове са „ заспали дружно “, до момента в който са правили нещо, към което са буйни.

Раницата и ските на 28-годишния остарялата Емили Дешено, приятелката на Дейвид, беше открита до телата на планината Тет Бланш в швейцарските Алпи през уикенда, само че дипломираната юристка към момента е в неопределеност.

Съобщението за гибелта на Марк Моикс от фамилията му гласи: „ След финален поход в планината, с цел да показа своята светлина, той стана нашата нова звезд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР