Всички знам, че водата стои в основата на живота. Дори

...
Всички знам, че водата стои в основата на живота. Дори
Коментари Харесай

Силата на водата

Всички знам, че водата стои в основата на живота. Дори би могло да се каже, че организмите съставляват одушевена вода, защото тя сформира сред 60 до 99,7 % от тежестта им. С напредването на възрастта количеството на вода в организма понижава, т.е. дружно със загубата на тази живителна течност си отива и нашата виталност.

Освен общоизвестните си свойства, водата има и такива, които не са толкоз известни. Като да вземем за пример способността й да „ помни ”. Това свойство на водата напълно не се отнася към сферата на фантастиката, а е потвърдено от редица учени в Съединени американски щати, Русия и Япония. Тайната се крие в нейната кристална конструкция, която се трансформира според от силата на заобикалящата я среда. Водата реагира освен на физическо влияние, само че и на вибрациите на всяка наша дума или мисъл. Най-силно обаче й влияят страстите. Под въздействие на положителните мисли и думи водата образува идеални кристали, които имат позитивно влияние върху организма. Но също по този начин попива злобата, завистта и напрежението, които запаметява в молекулярната си конструкция като уродливи и безредни форми. Попаднала в организма такава вода има болестотворно влияние.

Всички сме чували за благотворното влияние на позитивното мислене. Вече можем да го обвържем и със силата на водата. Чрез фотоси на кристалната й конструкция учените са потвърдили, че положителните думи и мисли имат по-силни трептения от негативните. Най-пречистващи са любовта и благодарността. Изречени или единствено помислени, те носят естетика както на самите нас, по този начин и на тези, към които са ориентирани. Не бива да забравяме също по този начин, че мислите ни оказват въздействие и на заобикалящата ни среда, защото съвсем всичко към нас съдържа вода – храна, питиета, живи същества. Позволявайки на отрицателните страсти да ни обземат, влияем разрушително на себе си и света към нас. Така че, с цел да сме физически и душевен здрави би трябвало повече да обичаме и да бъдем признателни. Все отново организмът ни е формиран от над 60 % вода.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР