Всички знаем приказката - зад всеки успял мъж стои по

...
Всички знаем приказката - зад всеки успял мъж стои по
Коментари Харесай

Влюбени и ненаситни: Дженифър Лопес сияе до Бен Афлек на червения килим

Всички знаем приказката - зад всеки съумял мъж стои по една съумяла жена, а ние бихме добавили, че до (почти) всяка самоуверена и усмихната жена стои по един самонадеян и ухилен мъж. И двете изказвания важат с цялостна мощ за edna от обичаните ни холивудски двойки, на която за следващ път ще обърнем особено внимание. Защото методът, по който се гледат един различен, и грижата, която прозира зад всяко тяхно придвижване, е стопляща и вдъхновяваща. И просто тъй като ни харесва да ги гледаме!

Дженифър Лопес и Бен Афлек не престават да трогват почитателите с любовта си и моментите, в които не се стесняват да я показват пред камерите.

Този уикенд двамата се появиха на звездната премиера на най-новия филм на Джордж Клуни – "The Tender Bar ", в който Бен влиза в основната роля на чичо Чарли. Филмът е акомодация на едноименните записки от 2005 година на Джон Морингър и споделя за живота му, израснал в Лонг Айлънд (говори се, че точно Джон е индивидът, с който принц Хари ).

Разгледайте фотоси от появяването им на аления килим тук:
 Бенифър на премиерата на новия филм на Джордж Клуни  Бенифър на премиерата на новия филм на Джордж Клуни  Бенифър на премиерата на новия филм на Джордж Клуни  Бенифър на премиерата на новия филм на Джордж Клуни
Преди седмица Бенифър се появи и на конфликта сред ЛА Лейкърс и Бостън Селтикс. „ Езерняците” постановиха волята си след мощни втора и трета четвърт, в която натрупаха солидна преднина, която задържаха до края на мача, научихме от .

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс  Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс  Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс  Бен Афлек и Дженифър Лопес на мача ЛА Лейкърс – Бостън Селтикс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР