Всички знаем поговорката за приятелите и предателите. Логично, звездите много

...
Всички знаем поговорката за приятелите и предателите. Логично, звездите много
Коментари Харесай

Зодиите, които със сигурност ще ви забият нож в гърба


Всички знаем поговорката за приятелите и предателите. Логично, звездите доста въздействат при определянето на характера на един човек. Ето кои са зодиите, които няма въобще да се замислят преди да ви забият нож в гърба.

Старите баби имат една сентенция: “На мъжа и червата да му се влачат, ще се смееш и ще казваш, че е поясът му. ” Тази сентенция е била измислена преди доста години от жена Рак. А дамите са къде по-благи от мъжете от тази зодия. Раците си имат тефтерче, в което слагат черни точки на близки и познати. Когато достигнете лимита на гафовете, вадят маркера и ви зачертават с две дебели черни черти от листата на доверените лица – изведнъж и вечно. След което от тях може да получите единствено ледено пренебрежение. Пазете се! Ще ви забият нож в гърба и ще се смеят злорадо освен това.
СКОРПИОН
Ако е за ликвидиране, може да разчитате на Скорпиона. Трябва единствено да го обидите. След това се оглеждайте, тъй като Смъртта постоянно ще дебне зад лявото ви рамо. Скорпионът ще си отмъсти, най-вероятно нощем, до момента в който спите. Това, несъмнено, е в границите на шегата. (Или не напълно.) Агресивни са по природа. Понякога се държат с близките като с малоумни – това също им е вродено качество.
Скорпионите са като Ботев – мощно любят и ненавиждат. Ще създадат всичко за вас, в случай че сте техен човек. Не дай Боже да ги нараните, безусловно ще намерят метод да ви го върнат тъпкано. И ще го запомнят вечно.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите страдат от ниско самочувствие и в никакъв случай не са сигурни в себе си. Ако се заяждат или са груби, то е единствено тъй като им липсва самонадеяност и се тревожат, че не ги приемате за равнопоставени. Тези мислители усещат интелектуалното си предимство, само че все не могат да схванат за какво вие не им го признавате. Твърде егоцентрични и съсредоточени във “възвишените ” си хрумвания, те нямат време и предпочитание да се занимават с мисли за отплата или убийства. В умозаключение – Водолеят може да наподобява озлобен, изключително в случай че реши да се заяжда с вас, само че надали в миналото ще ви забие нож в гърба, крайници или където и да е.
ДЕВА
Изглеждат грижовни, деликатни, само че в действителност дали им пука за вас? Едва ли. Зад всяко деяние на Девата се крие някакъв предумисъл. Дали ще е елементарна кръчмарска сметка от рода на “Сега аз на този ще му оказа помощ, пък след това той ще ми бъде длъжен ”, или ще е “Ало, обаждам се да запитвам по какъв начин си, че нали беше малко болен преди два месеца. Между другото, можеш ли да дойдеш да ме вземеш с колата, че малко съм настинал. ” Все отново Девите не са склонни към гневни прояви или закононарушения, осъществени от пристрастеност. Не може да очаквате да ви забият нож в гърба – нали кръвта ще оцапа килима?

РИБИ
Рибите са благи, кротки и нежни. Но в сърцето им живее едно дяволче, което ги кара да завиждат и да ви мислят злото. Ако им се удаде опция да могат да тормозят скрито някого, ще се проявят като ненаситни мъчители. Стигат даже до садизъм. Според тяхното виждане когато те страдат, това е покруса. Когато други страдат, е подбив.
Както всички останали, Рибите също си имат граница на търпението. Когато я прекосите, става ужасно. Странно е по какъв начин представителите на най-кротката зодия се трансформират в изверги, когато се ядосат. От тях може да се чака да ви намушкат в гърба.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР