Всички знаем историята за вечно свежия хамбургер от световноизвестна верига

...
Всички знаем историята за вечно свежия хамбургер от световноизвестна верига
Коментари Харесай

Историята на Стамат - доматът, който от 4 месеца стои в хладилник и още е свеж

Всички знаем историята за постоянно свежия хамбургер от световноизвестна верига за бързо хранене. Виждали сме я, чели сме я и сме я слушали в най-различни разновидности. Едва ли обаче, някой от нас е предполагал, че може да чуе същата тази злокобна история, само че хамбургерът в основната роля, да е сменен от... домат. Точно по този начин домат - храна, която се допуска, че е здравословна и потребна.

Историята на постоянно младият домат е разказана от една жителка на столицата, която желае да опише по комичен метод с какви отпадъци и токсини можем да се сблъскаме в родните магазини.

Историята се върти към домат… напълно елементарен, платен от магазина домат. В реалност обаче, тя е доста поучителна и разкрива много стряскащи неща за храната, която ядем..

Биляна я е разгласила в профила си във Фейсбук.

Всичко стартира на 5 януари, когато младата жена си купува домати от столичен хипермаркет.



Месец и половина по-късно тя вижда, че в хладилника инцидентно е останал, пропуснат, един от доматите. Изненадата, която се изписала върху лицето на дамата обаче, нямала нищо общо с обстоятелството, че е не запомнила домата, а, че той даже не бил трансформирал структурата си, камо ли по него да имало каквито и да е следи от повреждане.



"Значи това не е домат. Купих си го на 5 януари. Гледам си го в хладилника, дадох му име Стамат. Той младее, само че не старее. Моля не купувайте и не яжте роднините на Стамат ", написа Биляна в профила си във Фейсбук.

Два месеца по-късно историята има продължение: "Днес е огромен ден. Стамат чества два месеца от както е част от моето семейство. Вижте какъв брой е пресен и витален след двумесечен живот в хладилника. София Лорен, извънредно време е да заживееш в ледник! "

Четири месеца след злощастното появяване на Стамат в живота на Биляна настава поврат: "Добро утро от мен Стамат. Тази заран се разсъниха с писък… олеле, аз одъртявам. Вярно е, че навърших 4 месеца, само че някак внезапно съм се сдобил с няколко бръчки… смут! Дали да се обърна към лекар Енчев? Или да си купя крем срещу бръчки? Приятели помогнете ми, по какъв начин да опъна "фейса "… живее ми се най-малко до лятото. "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР