Всички знаем, че захарта е вредна за организма ни, особено

...
Всички знаем, че захарта е вредна за организма ни, особено
Коментари Харесай

7 сигнала, които ви казват, че прекалявате със захарта

Всички знаем, че захарта е нездравословна за организма ни, изключително в случай че я одобряваме в огромни количества, които пречат на естественото действие на тялото ни. Има няколко знака, които могат да ви подскажат, че прекалявате с приема на захар и е добре да послушате тялото си, преди да сте си навредили.
1. Не можете и един ден без сладко – колкото и да се пробвате, не можете да изкарате един през целия ден без да си вземете късче шоколад или без да сложите лъжичка захар в кафето си. Това може единствено да ви подсказва, че в действителност сте пристрастени към захарта и би трябвало да извършите нещо по въпроса.
 Какво се случва с тялото, когато консумираме захар Какво се случва с тялото, когато консумираме захар
Захарта участва всекидневно в менюто ни. Установено е, че средностатистическият американец употребява всекидневно по 32 чаени лъжички от "...
2. Постоянно ви се спи – бързите въглехидрати имат това въздействие върху тялото. Прекаленият банкет на захар може да ви направи бавни, постоянно да ви се спи и да не разбирате за какво това се случва. Те дават бърза сила, само че по-късно батериите ви се изтощават още по-бързо.
3. Гладни сте през целия ден – в случай че не приемате задоволително протеини и фибри, допустимо е гладът да ви гони през целия ден. Бисквитките и вафлите не ви носят нищо положително, засищат глада за малко, само че по-късно още веднъж сте гладни, даже повече от преди.
4. Изпитвате мощна жадност – чувството за сухота в уста и мощната жадност са последствията от тежка загуба на течности. Най-добре е в такива случаи да пиете вода или чай без захар.
5. Често ходите до тоалетна – честото уриниране е сигнал, че може би приемате прекомерно доста захар. Ако кръвната ви захар е висока, то бъбреците не могат да всмукват добре течността в тялото.
 Блестящи препоръки за кето диета за начинаещи Блестящи препоръки за кето диета за начинаещи
Мислите да преминете на Кетогенна диета? Не започвайте, без да прочетете тези препоръки за Кето диета; те ще създадат прехода доста по-лес...
6. Качвате внезапно тегло – е, няма по какъв начин едното да мине без другото. Бързото повишаване на тегло, макар че не се храните с огромни порции, е знак, че прекалявате със сладките изкушения, които се лепят по вас и след това мъчно можете да свалите непотребните килограми.
7.   Имате суха кожа – колкото и да я хидратирате, тя просто остава суха и груба. Честото уриниране и невъзможността на тялото да всмуква добре течностите може да се окаже повода за това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР