Всички знаем, че тролването в социалните медии е много реално,

...
Всички знаем, че тролването в социалните медии е много реално,
Коментари Харесай

Жена моли TikTok да познае възрастта й и бива брутално унизена с отговори

Всички знаем, че тролването в обществените медии е доста действително, само че една жена се сложи напряко в светлината на прожекторите, когато помоли потребителите на TikTok да познаят същинската й възраст - и някои отговори бяха брутални.

Кейт Уини сподели, че счита, че би било „ занимателно “ да взе участие в наклонността в обществените медии, като сподели на The Mirror, че „ не се тормози “ от отрицателните мнения, които е получила, до момента в който „ не приема обществените медии на съществено “. Тя обаче счита, че това приказва доста за обществото като цяло, защото мнозина имат „ накриво усещане за остаряването “ с помощта на филтрите и ретуширането на фотоси.

Кейт, на 34 години, сподели, че е видяла някой различен да прави наклонността на страницата й за вас и си е помислила, че ще го направи без грим и с глава на леглото. Тя сподели: „ Едно повтаряне и в действителност не му помислих доста. Качих го и по-късно, когато ревизирах няколко часа по-късно, към този момент имаше 300 000 гледания! Лудост! “

И когато мненията нах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР