Всички знаем, че сексът продава. Но това, което се продава

...
Всички знаем, че сексът продава. Но това, което се продава
Коментари Харесай

Законите на секс играчките

Всички знаем, че сексът продава. Но това, което се продава в последно време още по-ожесточено, са сексиграчките. Почти всеки има складирани някъде на скришно място из къщата някой и различен вибратор или пръстен за члена си.
Знаете ли обаче по какъв начин да съхранявате изкуствените пениси? Като всичко останало на този свят и те си имат указания за прилагане и са най-услужливи, в случай че се отнасяме с респект към тях.

Винаги махайте батериите преди пътешестване
Няма да ви се желае дилдото непредвидено да се включи, до момента в който се редите на летището за инспекция на сигурността, нали? Това освен ще ви сътвори стеснение, само че като нищо може да се окажете вместо на борда на самолета в ареста, упрекната, че сте нов вид терорист. Въпреки това постоянно имайте аварийни акумулатори в чантата. Би било непростимо да не му доближат два-три енергийни тласъка на вашия оргазъм.

Това, че са по-скъпи, не ги прави по-добри
Ако си мислите, че пръскайки маса пари за неестествен задоволител, ще сте по-добре оргазмирани, дано ви спра, преди да сте влезнали в сексшопа. Понякога най-евтините и най-механичните са тези, които най-добре задоволяват.

Пригответе ги за непознати очи
Не си мислете, че всеки знае, че нощното шкафче отдясно, в действителност е сексшкафчето ви, до което никой не би трябвало да припарва. Ако живеете с вашите или със съквартиранти, бъдете сигурни, че все в миналото те ще се натъкнат на вибратора ви и другите палави играчки. Затова ги „ заровете” надълбоко на място, което си е единствено ваше.

Почиствайте ги постоянно
Пластмасата е по-лесна за разчистване и дезинфекциране, в сравнение с останалите материали. Въпреки това не ги слагайте в съдомиялната.

Не ги давайте назаем
Колкото и да сте близки с някого, сексиграчките са предостатъчно самостоятелна облага, която влиза в фамилиарност, на която вие сте единствен притежател. Няма потребност да проверявате pH-то на телата си по този метод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР