Всички знаем, че да си необвързан на Свети Валентин не

...
Всички знаем, че да си необвързан на Свети Валентин не
Коментари Харесай

Какво да правим, ако сме сами на Свети Валентин

Всички знаем, че да си самостоятелен на Свети Валентин не е огромна работа. Но е мъчно да не се почувствате малко тъжни, когато видите сантиментални филми и телевизионни излъчвания, малко самотни, когато двойки минават около прозореца ви, разхождайки се ръка за ръка или малко раздразнени, когато се сблъсквате с пътеки от плюшени мечета и шоколад за Свети Валентин, когато просто се пробвате да напазарувате в магазина. Това е изцяло обикновено, само че в случай че с наближаването на 14-и февруари, въпреки всичко се чувствате потиснати, ви предлагаме няколко хрумвания по какъв начин да прекарате празника.

Организирайте си вечер за игри

Няма нищо по-добро от положителната старомодна игрална вечер. Използвайте случая, с цел да организирате мини-турнир с другари или пък играйте онлайн с хора от целия свят.

Отидете на СПА

Поглезете се с маска за лице, направете си маникюр, вземете релаксираща вана с хубави свещи и си пуснете обичаната ви музика. Вие заслужавате най-хубавото, по тази причина се отнасяйте към себе си като към кралица.

Направете си подарък

Ако сте хвърлили око на особено нещо, било то дреха, парфюм, сладкиш или каквото и да е, което ще ви накара да се усмихнете, поглезете се. Няма предписание, което да споделя, че единствено други хора би трябвало да ви купуват цветя, бонбони или обичайни дарове за Свети Валентин Опаковайте го красиво и си покажете малко обич.

Останете офлайн

Социалните мрежи имат силата да накарат даже самостоятелни и уверени хора да се съпоставят с другите и да се чудят дали те са по-добри от тях. Направете си краткотрайна отмора и най-малко за ден изключете телефона си, като несъмнено, предупредите първо околните си, с цел да не се притеснят за вас.

Излезте измежду природата

Направете поход, разходка в парка или просто застанете за няколко минути на открито и вземете малко пресен въздух. Свързването с природата по какъвто и да е метод може да ви помогне да се концентрирате, а малко извършения в никакъв случай не вредят.

Изпечете сладкиш

Всички прецизни дози и инструкции, които би трябвало да се съблюдават, вършат печенето добър метод да се разсеете когато и да е. Най-хубавото е, че и по-късно можете да се насладите на плодовете на вашия труд. Оставете малко за другар, в случай че не можете сами да изядете всичко.

Направете подготовка

Третирането на Свети Валентин като естествен и отегчителен ден може да помогне да оставите тъгата встрани. Изпълнете нормалната подготовка и игнорирайте гласа, който може да ви споделя, че може да я пропуснете. Тези щастливи ендорфини ще ви накарат да се почувствате по-добре.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР