Всички вярваме в много факти за секса и любовта, които

...
Всички вярваме в много факти за секса и любовта, които
Коментари Харесай

6 мита за секса, които са напълно грешни

Всички имаме вяра в доста обстоятелства за секса и любовта, които с годините сме чували десетки пъти. Оказва се обаче, че доста от тези обстоятелства са откровени неистини, в които е време да спрем да имаме вяра. Ето кои са те:
1. Сексът на трета среща – доста хора имат вяра, че първият път, в който е възможно да сме интимни с нов сътрудник, е на третата среща. Истината е, че това е извънредно малко време и доста хора биха приели секса на трета среща като знак, че не желаете нищо съществено, а просто секс! Затова изчакайте повече.
 7 нездравословни навика, които ни лишават от първокласен секс 7 нездравословни навика, които ни лишават от първокласен секс
1. Aлкoхoл Мнoгo хoрa ca cигурни, чe aлкoхoлът cтимулирa ceкcуaлнoтo жeлaниe, нo вcъщнocт нe e тaкa. Eднa чaшa винo или шaмпaнcкo нaиc...
2. Мъжете си падат повече по секса – а дамите, не чак толкоз. Истината е, че това е следващият мит, на който имаме вяра без да се замислим има ли доза истина в това. Проучване демонстрира, че дамите са по-активни в желанието си за секс, изключително когато са в нова връзка.
3. Не можеш да забременееш, в случай че... – използваш метода на пресечен сексуален акт. Това е безусловно погрешно! Още при започване на половия акт мъжът отделя доза сперматозоиди, които могат да се окажат задоволителни, с цел да оплодят една яйцеклетка. Така че, когато сте в овулация или дните към овулация, постоянно използвайте защитни средства.
4. Не можеш да пипнеш болест от тоалетна – неточност, можеш! Някои от заболяванията, излъчени по сексуален път, както и голям брой бактерии, могат да се пипнат от мръсни повърхности като тоалетни, басейни и какво ли още не. Така че, в случай че сътрудникът ти има гъбички, а ти не – не го обвинявай незабавно в невярност, тъй като има доста други способи, по които може да се получат.
5. Средният размер е 15 сантиметра – следващият мит, който се оказва, че въобще не е правилен. Истината е, че междинният размер на пениса е към 12 сантиметра, а доста мъже прибавят няколко сантиметра от горната страна, с което изместват статистиките и визиите на нежния пол.
 4-те зодии, с които любовта е сложна 4-те зодии, с които любовта е сложна
Има зодии, с които всичко става по-трудно – от една страна поради характерите, които имат, а от друга – поради самите им зо...
6. Мъжете изневеряват по-често – изключително постоянно публикуван мит, в който няма нищо правилно. Изневярата не е въпрос на това от кой пол си, а е въпрос на проблеми във връзката, отношение сред сътрудниците и какво ли още не.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР