Всички ВиК дружества в страната да бъдат обединени в едно.

...
Всички ВиК дружества в страната да бъдат обединени в едно.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ВиК дружествата да се обединят в едно държавно

Всички ВиК сдружения в страната да бъдат обединени в едно. Това изиска министър председателят Бойко Борисов на последното съвещание на Министерски съвет за тази година.

Снимка: Ладислав Цветков

Поводът е водната рецесия в Перник, а концепцията е по-лесно да се управлява инфраструктурата, да се вършат поправки и рехабилитация на водопроводната мрежа.
Ивайло Иванов: Открити са два теча на територията на „ Стомана ” в Перник По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи течовете са в резултат на повреда, а не от непозволено отклонение на вода
„ С един кран можеш да спираш водата на един цялостен град и това да докара до 150 повреди, с всички последици, в случай че това стане преди избори. В Перник са основният секретар на Министерство на вътрешните работи и началникът на полицията и всеобщо в страната се уплашиха. Всяка партия като пристигна на власт, пита първо за ВиК сдруженията и в този момент разбирам защо”, сподели Борисов във връзка на рецесията с водата в миньорския град.

Снимка: Ладислав Цветков

Той означи, че водопроводната мрежа в Перник е от 1952-1953 година и тръбите и са безобразно положение.
Здравният министър за водната рецесия в Перник: Няма заплаха от зараза След подозренията за бактериална зараза от чешми в квартал "Проучване " няколко души от един и същи блок там са в болница от през вчерашния ден
Премиерът уточни, че през миналата година държавното управление е свършило доста неща, само че има доста провокации и пропуски. Днес министрите регистрираха активността си през 2019 година

Министър-председателят означи, че българите два пъти са посочили доверието си към ръководещите и на евроизборите, и на локалните избори.
Снимка: Ладислав Цветков

„ Трябва да се съсредоточим и да си довършим програмата до дъно. Другите са единствено на думи. Но в случай че погледнем обратно във времето, няма бранш, няма министерство или сфера, в която да са били по-добри “, уточни Борисов.
Служители на Национална полиция в Перник поради водната рецесия А проблемите с водата не престават, откакто породиха подозренията за бактериална зараза в квартал "Проучване
Премиерът прикани министрите от кабинета към оптималната готовност, неотстъпчивост, почтеност и бистрота на работата им.
Снимка: Ладислав Цветков

„ Обяснявайте на хората какво се прави, даже да има проблем и пропуски. Защо е пристигнал казусът и какво ще създадем, с цел да го отстраним “, добави министър-председателят. Бойко Борисов разгласи също по този начин, че на държавното съвещание ще бъдат отпуснати и 2,3 млн. лева за Атонския манастир.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР