Всички веднага й повярваха – милата, нищо не подозирала… Е

...
Всички веднага й повярваха – милата, нищо не подозирала… Е
Коментари Харесай

Платената подлост: Плъховете на Путин у нас плуват към потъващия ...

Всички незабавно й повярваха – благата, нищо не подозирала… Е да, де, само че тия, с които има общ бизнес освен схващат и натрупат пачки, само че не стопират да тръбят пред всеки микрофон и камера, по какъв начин Русия се разправя безогледно с Украйна и по какъв начин украинците би трябвало да капитулират, с цел да им помогне баща Путин. Наистина е голам цинизъм да смучеш кървави пари от Кремъл, за да описваш съветската експанзия като нещо обикновено, с което всички останали би трябвало да се преценяват.

Отвратително. Подло. Нечовешко. Но присъщо за деградирали видове и техните кифли - от съкровен, работен или идеологически режим на другарство.

 

Не чакаме съвестта на пропагандните мекерета да сработи след разкритията, тъй като нямат такава. Освен това те са привикнали да смучат средства откъдето им падне, без значение от нечистоплътността на поръчките.

 

Още през днешния ден и на следващия ден лицата им на контрабандисти на човешки полезности, ще се появят на екрана, с цел да продължат манипулативната си роля. Те този поминък владеят. Той им подсигурява голф стадиони и къщи в затворени комплекси към тях. Ориана Фалачи с гадност назова този вид екзекутори на истината „ хайверена левица “. В превод: брутални капиталисти, четящи проповеди за обществени правдини. Един от тези „ хайверени “ пропагандатори оня ден нападаше западната цивилизация, че щом внасяла пролетариат да й работи, ще би трябвало да си заплати прескъпо за това. След което гракна против мигрантите, подкрепяйки хора на нискочелите патрЕоти.

 

Змията хапе най-силно, когато знае, че умира, - е споделил народът. Така и с въпросните пропутински балалайки. Техният свят умира, унищожавайки почтени хора. Те ще си отидат с него, както Черноморския съветски флот пое към дъното след сполучливи украински офанзиви.

 

За 60 на 100 от българите участието на България в Европейски Съюз е без конкуренция. Това сочи последното изследване на Алфа рисърч. Колкото и да са колебливи мненията по въпроса дали добре се ръководи Европейски Съюз, хората одобряват, че мястото ни е точно в европейското семейство. Нещо повече: най-голямо доверие интервюираните имат към Съда по правата на индивида в Страсбург (84%). Докато в българската прокуратура, първообраз на съветската, доверието е сред 6 и 9% - резултати от предходни анкети.

 

Забележете: удовлетвореността от опциите за реализация в страни-членки на Европейски Съюз е цели 81%! Очевидно никой не се е затичал да изкарва рубли в дърводобива на Коми…

Миналата година 9 българи всичко на всичко са пътували в Росия. 400 000 са посетили европейски страни. Други към 400 хиляди са пътували до други страни и континенти.

 

Ето това убива кремълската агитация и нейните ретранслатори у нас. Агресивни са, шумни са, само че към този момент изтичат в канала. Защото по този начин и не проумяха, че Русия е мощна, когато разчита на културата и достиженията си в науката, а не с нуклеарните ракети и Путин, който заплашва с заличаване света.

 

" Да виждаме от екрана всевъзможни отпадъци стана толкоз всекидневно, че хората към този момент не осъзнават, че гледат отпадъци ". Чарлз Буковски ни остави тази мисъл.

 

Журналисти попитали Чърчил, какво, съгласно него е социализъм. " Когато плъховете плуват към потъващия транспортен съд ", - отвърнал английският министър председател.

 

Свикнахме с боклуците, а това в действителност е доста неприятно. Добре е въпреки всичко, че корабът на Путин потъва сполучливо и нашите плъхове гребат като луди към него...

 

Огнян Стефанов

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР