Всички световни кредитни агенции повишават кредитния рейтинг на държавата. Уверено

...
Всички световни кредитни агенции повишават кредитния рейтинг на държавата. Уверено
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Страната ни усилено върви към еврозоната

" Всички международни кредитни организации покачват кредитния рейтинг на страната. Уверено вървим към чакалнята на еврозоната. Ръстът на стопанската система е 3,5 % ", съобщи министър председателят Борисов на откриването на 75-ото издание на Международния панаир на който се показват най-новите открития в областта на машиностроенето, енергетиката и цифровите технологии.
Премиерът поздрави всички участници и пожела триумф на форума, който дава опция да се развиват нови партньорства в бизнеса.
Той посочи, че страната прави всичко, което зависи от нея за икономическия разцвет. 
" Дружбата ни със Съединени американски щати не върви единствено по линия на базите, ученията и отбранителната мощност, с тях вършим и неща за археологията, културата и историята, сподели министър председателят.
Той изрази признателност към Фондация „ Америка за България “, която взаимно с държавното управление и общината работи по огромния и автентичен план за реституция и социализация на базиликата.
В Пловдив ще вземат участие близо 600 компании от 34 страни, а страна сътрудник е Русия.
Тази година профилираните изложби са пет – машиностроене, строителна техника, коли, превоз и съоръжение, осведомителни и цифрови технологии и енергетика и екология.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР