Всички снимки В центъра на Тел Авив демонстрантите настояха за

...
Всички снимки В центъра на Тел Авив демонстрантите настояха за
Коментари Харесай

Хиляди гневни израелци излязоха по улиците, протестирайки срещу кабинета на Нетаняху

Всички фотоси

В центъра на Тел Авив стачкуващите настояха за незабавни избори. Други показаха недоволството си от Нетаняху със викания: " Ти си ръководителят, ти си отговорен! ".

" Обвинявам те, Биби, че унищожаваш всички полезности, в чиито дух отгледахме децата си ", сподели пред протестиращите жена, оживяла при бруталното нахлуване на " Хамас " против Южен Израел от 7 октомври, която обаче е изгубила брат си.

Популярността на Нетаняху внезапно понижа след нападението на палестинската формация. Критиците му го упрекват, че е пренебрегнал отбраната на границата с Газа, като е сложил политическото си оцеляване над ползите на страната.

Снимка: БТА/АР

В Йерусалим в събота дойде протестно шествие, проведено от родственици на държаните от " Хамас " заложници. Протестиращите потеглиха в сряда от един от атакуваните на 7 октомври кибуци до границата с Газа, като крайната им цел бе формалната резиденция на Нетаняху в Йерусалим.

Снимка: БТА/АР

Целта на шествието беше да се ускори натискът върху премиера да обезпечи незабавното освобождение на към 100 заложници, които остават в плен.

Снимка: БТА/АР

Протести имаше и в Хайфа и Беершеба, както и пред частната вила на Нетаняху в Кесария.

Снимка: БТА/АР

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР