Всички сме наясно, че никой не иска да общува с

...
Всички сме наясно, че никой не иска да общува с
Коментари Харесай

3-те най-досадни зодии

Всички сме наясно, че никой не желае да поддържа връзка с хора, които не знаят какво е персонално пространство и отдалеченост. Те нямат възприятие за такт и желаят непременно да привлекат вниманието към себе си.
Трите най-досадни зодии Рак
Представителите на този зодиакален знак са необикновено упорити в общуването. На пръв взор те могат да наподобяват срамежливи и притиснати, само че тези, които станат техни „ любимци “ би трябвало да бранят персоналното си пространство.
Раците ще стартират да ги изтощават със своята обич, грижа и отдаденост. Една от особеностите при мъжете от тази зодия е,че те обичат да приказват извънредно доста за себе.
Водолей
Те са в действителност доста умни и ерудирани, само че за тях е безумно мъчно да се сдържат в своето „ знам всичко “. Водолеите постоянно желаят да бъдат в светлината на прожекторите, те са поласкани, когато някой се възхищава на интелекта им.
Те се намесват със своите „ забавни обстоятелства “ и „ не-измислени истории “ във всяка комфортна обстановка, даже когато е извънредно неуместно.
Риби
По време на първата среща може да си помислите, че това са най-дискретните и сдържани хора. Но от време на време става просто невероятно да се изслушаш представител на тази зодия, тъй като те са в положение да разискват еднакъв въпрос хиляди пъти и да описват едни и същи истории. Те мечтаят да бъдат харесвани от всички и всеки и посредством тази фикс идея може да са леко досадни.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР