Всички сме изпадали в подобна ситуация. Искаме да си поръчаме

...
Всички сме изпадали в подобна ситуация. Искаме да си поръчаме
Коментари Харесай

Как Nike ще реши най-големият проблем с обувките

Всички сме изпадали в сходна обстановка. Искаме да си поръчаме обувки онлайн, само че не знаем кой тъкмо е нашият размер . Номерацията не е идентична при разнообразни марки, а и при другите модели на една марка.

Идеята да си купим малко по-малки или по-големи маратонки може да ни звучи допустима, в случай че сме попаднали на понижение. Но неверният размер обувки e толкоз огромно зло, колкото и неправилният сутиен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Footwear News (@footwearnews) на Май 9, 2019 в 7:40 PDT

И, съгласно Nike, точно това е най-големият проблем в този отрасъл , с който те желаят да се преборят един път вечно. Когато изберем неточния размер обувки, това може да ни сътвори главоболия и без да се замисляме каква е точната причина за тях, да заключим, че повече няма да си купуваме тази марка.

За да избегнат този отрицателен за облагата им резултат, от спортния колос са създали приложение, с което да сканираме краката си, с цел да разберем кой е точният размер маратонка за нас . Това е първатa стъпка към концепцията един ден обувките да нямат номера и етикет " мъжки " и " женски ", а да идват при нас, надписани с нашето име.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Sneakerdog (@the_sneakerdog) на Май 9, 2019 в 5:10 PDT

Приложението за смарт телефон е софтуерната опция на уреда, с който измерваме дължината на краката си, намиращ се в съвсем всеки магазин за обувки. Тук обаче измерването е по-прецизно, само че пък важи единствено за размерите и моделите на Nike, написа Independent.
 Air Max 1 Golf Grass, Nike и първите
Nike и първите " тревни " маратонки

Нов модел на марката

Сканирането на краката, анализирането на изображенията и предлагането на най-подходящия за нас размер ще се случва първо в платформата за онлайн поръчки на марката, а последователно ще се ползва и във физическите магазини. В идващите няколко месеца технологията е в изпитателен период.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от PRAISE MAG (@praise_mag) на Май 9, 2019 в 4:56 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР