Всички сме чували за най-различни суеверия, свързани с животните, като

...
Всички сме чували за най-различни суеверия, свързани с животните, като
Коментари Харесай

Какво означава, когато едно от ТЕЗИ животни ви мине път

Всички сме чували за най-различни суеверия, свързани с животните, като да вземем за пример, че черната котка е на злощастие. Но има и такива за животни, за които даже не сте предполагали. Днес ще ви представим някои от поличбите, които носят те, а от време на време могат да са и доста мощни:

Сова

За совите се счита по едно и също време, че са знак на мъдростта, само че и на гибелта. Известни са още от Древна Гърция, като биват свързани с Атина Миневра – богинята на мъдростта. През другите времена са свързвани и с други богове. 
Совата предизвестява за наближаваща смяна, по тази причина в случай че срещнете такава – би трябвало да се подготвите. Те не носят неприятен шанс, силата им е кралска и даже може да считате, че ви чака сполучлив интервал.
Ако пък се занимавате с изработката на вълшебства и се появи сова – бъдете деликатни, магията ви в действителност е мощна.

Паяк

Още едни животинки, които се свързват с древногръцката богиня Атина. Паяците носят добра сила, ще ви се случват хубави неща и ще имате шанс. Среща със остарял другар също не е изключена.

Котка

Котката се появява, с цел да ни накара да послушаме сърцето и интуицията си. Те имат вълшебен и доста мощни сили, само че и цветът им е от обозначение. Например бялата котка се свързва с любовните връзки, изобилие и промени, свързани с тази тенденция. Черната пък се асоциира с мъдростта, само че и с смяната на шанса – от време на време за положително, от време на време не чак толкоз. Оранжевите котки символизират духовното, разнообразни стадии от вашето битие и промени в душата ви.

Врана/гарван

Враната е свещената птица на Тот – египетски господ на мъдростта и магията, както и се асоциира с други божества – Асклепий, Аполон, Хера. Знаем, че е обвързвана с неприятни обстановки, само че пък символизира истинността. 
Ако видите гарга, нещо значимо следва да се случи в живота ви, би трябвало да се подготвите.

Елен

Елен или сърна на пътя ви значат да продължавате да се движите в посоката, която сте поели, макар всички трудности и компликации, не се отхвърляйте и вложете сърцето и душата си. Всичко това ще ви се отплати. Стойте с гордо вдигната глава като елените. Освен това, тези животни са свещени за богинята Артемида. 

Заек

Зайците са добра прокоба. Те предвещават шанс и триумф, доверете се на ориста, чакат ви обилие и плодотворен интервал.

Гущер

Гущерите също подсказват за вярна посока. Ако все по-често се натъквате на влечугите, обръщайте повече внимание на сънищата си и ги тълкувайте. Освен това, те удостоверяват да продължавате в същия дух.

Змия

Змиите са свързани с природата и Земята. Те символизират мъдрост и мощност. 

Водно конче

Водните кончета се считат за духовете на наши умряли, които са около нас, с цел да ни дадат сила и сили да продължим напред. 

Калинка

Калинката е знак на успеха на живота над гибелта. Видите ли калинка, значи е време за промени в живота ви, и то фундаментални. Обикновено е обвързвана с шанс, наслада, благополучие и триумфи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР