Всички сме чували за множествения оргазъм, но обикновено го приемаме

...
Всички сме чували за множествения оргазъм, но обикновено го приемаме
Коментари Харесай

Как да постигнете множествения оргазъм

Всички сме чували за множествения оргазъм, само че нормално го одобряваме за градска легенда. Секспертите обаче ни твърдят, че такова нещо съществува. И което е още по-хубаво – всички можем да имаме подобен.

Няма потребност да обясняваме какъв брой хубаво нещо е оргазмът. Но с изключение на наслаждение, той носи и редица изгоди за здравето – покачва имунитета, контролира съня, облекчава тревогата и депресията и основава чувство за прочувствено благоденствие. Колкото повече наслаждение получавате, толкоз по-лесно тялото ви освобождава хормоните на удоволствието. В допълнение към всичко това, оргазмът способства за психическия и прочувствен баланс.

И в случай че един оргазъм е здравословен, представете си каква е изгодата от два или повече!

Въпросът е по какъв начин да го постигнете. Много дами не си разрешават да доближат последна степен на възбуденост, а това е ключът към многото оргазми. Следващите седем стъпки ще ви оказват помощ да мултиплицирате удоволствието.

Проверете страстите си

Изпитването на многоброен оргазъм е въпрос на физическа техника (ще стигнем и дотам), само че първата стъпка е в мисловната и прочувствена настройка. Да си мултиоргазмена жена е най-много метод на мислене. Просто би трябвало да повярвате, че е допустимо да имате повече от един оргазъм. Това значи да се отпуснете, да престанете да се контролирате и да се гмурнете в дълбокото.

Забавете го

Мъжката устойчивост е основен фактор. Обикновено на мъжете им лишава от 3 до 7 минути да свършат, до момента в който на множеството дами – от 10 до 20. Тази разлика е проблематична. Затова се предлага любовна игра, фокусирана върху дамата. Това й разрешава да се възбуди преди мъжа и надлежно да доближи един или повече оргазма.

Оставете го да ви поглези

Мъжът не желае нищо повече от това да види по какъв начин свършвате един път или два пъти. Повечето мъже са великодушни в доставянето на наслаждение, само че немалка част от дамите се тормозят фокусът на еротичната игра да е върху личното им наслаждение. Позволете си да се отпуснете и да се насладите и забравете терзания като " лишава ми прекалено много време да се възбудя “ и " несъмнено се отегчава там долу “.

Помогнете му с ръцете

За множеството дами ръцете и устата на колегата са най-хубавият инструмент за постигане на върха, тъй че му помогнете да ги употребява вярно. Покажете му по какъв начин ви харесва да бъдете докосвани. Много дами обичат комбинацията от орален секс и няколко пръста вътре, защото това подтиква клитора по едно и също време извън и вътре в основата му. Покажете му по какъв начин да го направи и му дайте да разбере кое ви харесва. Може също по този начин да употребявате специфичен възбуждащ гел, с който да повишите либидото ви.

Дишайте

След първия си оргазъм си дайте миг-два отмора, преди да започнете да изграждате възбудата още веднъж. Следващият ви оргазъм може да пристигна след няколко минути. Фокусирайте се върху дишането. Когато хората са полово възбудени, те задържат дъха си или дишат плитко. Дълбокото отмерено дишане ще ви помогне да се отпуснете и ще усили удоволствието.

Стимулирайте клитора

Когато сътрудникът ви проникне, продължете с клиторната стимулация. Повечето дами не могат да свършат единствено от навлизане, само че могат да свършат от стимулация на клитора. Това е методът да стигнете до оргазъм.

Поддържайте връзка

Дълбоките вагинални оргазми са въпрос на разпределяне. Усещането, че сте на една вълна с колегата, може да помогне. Поддържайте контакт с взор, позволете му да разбере какво се случва с вас. Това може да ви направи по-открити и уязвими, само че също по този начин е ключ към по-дълбоко оргазмено преживяване.

Щом един път достигнете втория си оргазъм, вратите са отворени – можете да имате три, четири или повече. Няма предел какъв брой оргазма може да изпита една жена. Ако не се получи от първия път, не се тревожете – продължавайте да практикувате и да се наслаждавате с колегата си.

Източник: iwoman.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР